På besøk hos samarbeidsklubb Blåmann

Forrige uke var vi på besøk hos vår samarbeidsklubb, IL Blåmann. Truls Jenssen representerte TIL og han var imponert over laget han trente.

Annonse:

Blåmann gutter 2011/2012, hadde 16 ivrige og selvstendige gutter på trening denne ettermiddagen. 

Oppvarmingsdel med «Skadefri» ble gjennomført av spillerne sjøl, deretter tok trenerne Håvard og Geir Vidar over troppen med diverse basisøvelser.

Godt oppvarmet  ble guttene overlevert Truls Jenssen som ofte bruker Kaosfirkanten som starten på sine basisøvelser og momenter: 

«konsentrasjon», «blikket opp», «hvor er det rom».

Neste øvelse handlet om vendinger og føring, øvelser som spillerne kan ta med seg til egentrening. Deretter spill med «Hvordan hjelper vi 1 A?». Det handler da om at vi andre må skaffe oss rom med god bevegelse, bruke bredden av banen, mot- og fraløp, signaliser med kroppen og stemmebruk at du vil ha ballen og ut av pasningsskyggen. Spillerne responderte utmerket i flere kamper 8 vs. 8.

Blåmann4.jpg

Etter oppvarming, basisøvelser og spill i 2 timer ble det hele avsluttet med skuddtrening og lagbildetaking. På tribunen fant vi også lagleder Linn og andre positive foreldre som vi forstår er gode støttespillere i trening, kamp og dugnader.

Vi ønsker IL Blåmann lykke til videre og vi kommer gjerne tilbake!

Vi har lansert noe nytt, TIL+

Sesongkortet – nøkkelkortet til ditt andre hjem, beviset på at du er rød og hvit i hjertet og er en del av det STORE LAGET. Vi lanserer fra 2023 sesongkortet ditt som abonnement.

Les mer om TIL+ her

Annonse fra Eliteserien: