Oser profesjonalitet av han

Vår danske høyreback Niklas Vesterlund (23) har signert en ny avtale med klubben som strekker seg ut sesongen 2024.

Annonse:

Niklas Vesterlund har siden han ankom klubben midt i 2021-sesongen tatt store steg og leverte gode prestasjoner 

Denne sesongen endte han opp med 23 kamper og to lekre scoringer før han dessverre fikk en ryggskade som satt han ut for resten av sesongen. Opptreningen går etter planen 

Den perfekte historien

- Niklas er den perfekte historien, han er en spiller med råe holdninger og profesjonalitet. Han kom fra et lavere nivå i Sverige, brukte litt tid på å tilpasse seg nivået i Eliteserien, og har denne sesongen vist at han på sikt kanskje kan ta steget ut til utlandet, sier team manager Lars Petter Andressen

Niklas gleder seg over å signere ny avtale for det han selv betrakter som den perfekte klubb for hans utvikling.

- Det har vært åpenbart for meg. Jeg liker folkene i klubben og byen veldig godt, og jeg føler vi har mye bra på gang med de spillerene som er her. I tillegg vet jeg at jeg har mye å gå på og skal arbeide hardt i treningsarbeidet for å ta ytterligere steg inn mot neste sesong, sier Niklas Vesterlund.

En fantastisk by og klubb

Han er fra seg av begeistring for Tromsø som by og alle mulighetene som er her.

- Tromsø er en fantastisk fin by, og med de ulike årstidene blir det aldri likt. På fritiden studerer jeg internasjonal business gjennom CBS i København. Det gir meg mulighet til å fokusere på andre deler av livet, når jeg ikke er på trening eller kamp. I tillegg har jeg vært så heldig å få meg kjæreste fra Nord-Norge så jeg har det veldig bra her og gleder meg til fortsettelsen, sier Vesterlund. 

Han har høye forventninger til både seg selv og laget foran neste sesong.

- Jeg føler vi er i bra utvikling og tror at vi kan være med å konkurrere med de beste fra start til slutt i neste års sesong. Vi har vist denne sesongen at på våre beste dager så kan vi konkurrere og vinne mot de beste. Neste sesong handler om å stabilisere oss på et høyere nivå, sier han.

Gleder seg oppkjøringen

Ryggskaden han pådro seg tidlig høst er i bedring, og han forventer å være klar til oppkjøringen.

- Jeg forventer å være klar når vi starter oppkjøringen i midten av januar. Siden jeg fikk skaden har jeg brukt tiden godt på rehabilitering og opptrening sammen med det medisinske apparatet. Jeg gleder meg til å ta på meg fotballskoene igjen sammen med resten av laget når vi starter opp igjen, avslutter Vesterlund.

Vi har lansert noe nytt, TIL+

Sesongkortet – nøkkelkortet til ditt andre hjem, beviset på at du er rød og hvit i hjertet og er en del av det STORE LAGET. Vi lanserer fra 2023 sesongkortet ditt som abonnement.

Les mer om TIL+ her

Annonse fra Eliteserien: