Legende signerer med klubben

Polaris Eiendom og Triko kommer inn i klubbens bedriftsnettverk Pro TIL. De har en klar ambisjon for klubben, byen og Nord-Norge.

Annonse:

Polaris Eiendom har investert 2.3 milliarder i eiendom i Nord-Norge med mål om å gjøre Nord-Norge til en attraktiv landsdel å bo i. God urban utvikling er viktig for å beholde mennesker i landsdelen samt rekruttere nye til å flytte hit. Nå blir de sammen med Triko som er aksjonær i Polaris Eiendom en del av Pro TIL.

Vi har tatt en prat med Tor-André Grenersen (Tidligere TIL-keeper og cupfinalehelt fra 1996), finansdirektør i Polaris Eiendom og Mats Sæverud, daglig leder i Triko om hvorfor de går inn i klubbens nettverk, hva de skal gjøre for Tromsø og Nord-Norge og hvorfor det er god business å bry seg.

(Foto: Lars Eidissen / Nordlys)

Skape en attraktiv by

For Polaris Eiendom er det to faktorer som gjør at TIL er en naturlig samarbeidspartner. Klubben bidrar til å gjøre byen attraktiv og jobber med inkludering og for å hindre utenforskap. 

- Vi som selskap har som visjon å gjøre nordnorske byer til de mest attraktive å bo i, i Norge. Sånn vi ser det er utfordringen å få flere folk til byene, ikke at det er mangel på arbeidplasser. Vi må sammen bygge og utvikle attraktive byer som folk vil bo og vokse opp i, da vil det naturlig også bli både flere og attraktive arbeidsplasser, sier Tor-Andre Grenersen, CFO I Polaris Eiendom. 

Idrett og spesielt fotball er engasjementsskapende og bidrar til å skape attraktivitet. 

- Det som gjør en by attraktiv å bo i er blant annet engasjement og mangfoldige opplevelser. Fotball som den største idretten skaper et bredt engasjement, både for barn og unge og på toppnivå i form av TIL i Eliteserien. TIL omfavner hele verdikjeden fra de minste til de eldste i samfunnet. Det er liten tvil om at fotball er en viktig faktor for å skape bolyst, sier Grenersen. 

Bli bedre kjent med Polaris Eiendom her 

Vil ha flere med på laget 

Triko med Gunnar Wilhelmsen i spissen har i en årrekke vært en sterk samarbeidspartner for klubben. Nå blir samarbeidet enda sterkere gjennom deres inntreden I Pro TIL. 

- Fotball er et viktig virkemiddel for å hindre utenforskap. Idretten er kanskje det viktigste virkemiddelet vi har for å skape glede, opplevelser, vennskap og minner for livet.

— Tor-André Grenersen

- Vi fortsetter å utvikle vårt samarbeid med TIL gjennom å forsterke avtalen vår. Vi har veldig tro på det klubben arbeider med for tiden og vil bidra til å løfte den utviklingen ytterligere gjennom å være en del av Pro TIL. Byen vår har mye å by på og vi håper enda flere næringslivsaktører blir en del av laget. sier Mats Sæverud, daglig leder i Triko.

Bli bedre kjent med Triko her 

Klubbens kommersielle leder Wiggo Yttergård er glad for å få Polaris Eiendom og Triko inn i Pro TIL. To partnere han tror vil gi ringvirkninger til klubbens nettverk.   

- Jeg er veldig glad for å få disse to aktørene med i Pro TIL. Det tror jeg de andre medlemmene våre er svært fornøyd med også. Jeg tror de har mye og bidra med inn i nettverket vårt, samtidig som de har de samme målene som oss. Dette kommer til å styrke oss, og jeg gleder meg til hva vi kan få til sammen, sier kommersiell leder I TIL, Wiggo Yttergård.

Ønsker å hindre utenforskap 

For både Grenersen og Sæverud passer klubbens arbeid med sosial bærekraft og inkludering rett inn i deres strategi.

- Vi er opptatt av sosial bærekraft og inkludering. Fotball er et viktig virkemiddel for å hindre utenforskap. Idretten er kanskje det viktigste virkemiddelet vi har for å skape glede, opplevelser, vennskap og minner for livet. Gjennom idretten kan vi bidra til å hindre at de som potensielt kan havne utenfor samfunnet heller får en trygg arena å være en del av og vokse opp i. Gjennom idretten og fotballen knytter man sterke vennskap som gjerne varer livet ut, Grenersen. 

En viktig del av Trikos samfunnsansvar. 

- Vi ser på det som en del av vårt samfunnsansvar å bidra til klubbene i Tromsø, så også TIL som er flaggskipet i byen vår. Klubben har siden den ble stiftet vært sterk på sosial bærekraft og at det arbeidet fortsetter skal vi være med å bidra til, sier Sæverud. 

Det er god business å bry seg 

Grenersen påpeker at det er i alle sin interesse å skape en attraktiv og opplevelsesrik by som folk vil bo i.

- TIL er en av de organisasjonene som skaper engasjement, tilhørighet og stolthet til byen gjennom sitt brede nedslagsfelt. Hver eneste dag gjennom hele året bidrar klubben til store opplevelser for både små og store i byen. Det er inspirerende å se hva Bodø har fått til de siste årene, og det er ingen grunn til at vi i Tromsø ikke kan få til det samme. Det handler om å få mange ting til å stemme samtidig. For å klare det må laget bli bredere og sterkere, sier Grenersen.

Før han legger til..

- Vi har alle en interesse av å skape en attraktiv og opplevelsesrik by som folk vil bo i. Klarer vi det vil vi tiltrekke enda flere folk til byen. Vi ser blant annet at det fortsatt er et stort behov for at flere unge flytter til byen. Gjennom samarbeidet med TIL har vi et ønske om å bidra til dette. I så måte blir det jo god business for både oss selv, TIL og ikke minst Nord-Norge når vi bryr oss sammen, avslutter Grenersen.

Velkommen inn i Pro TIL, Polaris Eiendom og Triko!

Flere og flere abonnerer på TIL+

Fra 199,-/mnd sikrer du deg alle hjemmekampene i årets sesong. Kjøp TIL+ sesongkortabonnement i dag så er du klar til første hjemmekamp mot Molde 10. april og resten av sesongen.

Du finner alt du trenger her

Bli kjent med vår senegalesiske forsvarsspiller El Hadji Malick Diouf i videoboblen nedenfor.

Annonse fra Eliteserien: