Nå teller vi ned til tidenes billettslipp!

For første gang i Eliteserien og OBOS-ligaens historie slippes billettene til de første serierundene på samme tidspunkt. Dagen er 23. mars, og billettslippet skjer kl. 12.00 er på til.no og eliteserien.no.

Annonse:

Hele fotballnorge gleder seg til både Eliteserien og OBOS-ligaen sparkes i gang 10. april. Klikk her for å se Eliteseriens terminliste. Sesongkortsalget går så det suser, og mange av klubbene kan melde om en økning på tosifret prosent.

Det er med andre ord duket for fulle tribuner og fantastisk stemning – og festen starter når billettene slippes 23. mars kl. 12.00. Da slipper vi billettene for salg til alle hjemmekampene fram til kampen mot Brann 23. juli, med et unntak. Billettene til Slaget om Nord-Norge mot Bodø/Glimt 16. mai vil bli sluppet onsdag 5. april kl.12.00.

Allerede 10. april får vi besøk av fjorårets seriemester Molde og på 16. mai venter Slaget om Nord-Norge på Alfheim. Wow for en start på sesongen vi får. Vær rask med å sikre deg TIL+, sesongkort eller kampbilletter.
 
Billettene vil bli tilgjengelig her

Den beste, enkleste og billigste måten å sikre deg plass på Alfheim til årets sesong er gjennom TIL+ abonnement. Fra 199,- i måneden får du tilgang på alle hjemmekampene i Eliteserien.

Klikk her få kjøpe deg et TIL+ abonnement

Blant fordelen med TIL+ er fast plass hele sesongen, forkjøpsrett på en eventuell cupfinale, 100kr i avslag per måned på TV 2 Play og mye mer.

TILpluss Forsidebilde Facebook.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: