- Lærerik runde

Det ble en lærerik, men svært tøff tredje runde av eSerien for våre gutter.

Annonse:

I løpet av kvelden har TIL spilt tre kamper i eSerien mot henholdsvis Kongsvinger, Start og HamKam.

TILs lag representert med Daniel "Dannyboy3255" Hay og Henrik "HenrikH_02" Høgtun.

Tøff start mot Kongsvinger

Første kamp for kvelden ble spilt mot et sterkt Kongsvinger-lag. Kampen endte til slutt med 1-7 seier til Kongsvinger. Det første oppgjøret endte med et 1-7 tap og det andre oppgjøret endte uavgjort 0-0.

Etter kampen kunne Daniel Hay meddele at han var svært skuffet over egne feil i forsvar, men at han tar med seg flere positive angrep mot en god motstander.


Jevnspilt første oppgjør mot Start

Andre kamp for kvelden ble spilt mot Start. Det første oppgjøret var jevnspilt og endte uavgjort 1-1. I det andre oppgjøret fikk vi det litt tøffere og det endte tilslutt med 0-4 til Start, og dermed ble sluttresultatet 1-5. 

Henrik Høgtun kunne etter de to første kampene fortelle at han føler han holder nivået etter to uavgjorte oppgjør. Samtidig påpekte han at han må sette sjansene for å kunne hevde seg ytterligere.


Tap mot HamKam

Tredje og siste kamp for kvelden ble spilt mot HamKam og et jevnt førsteoppgjør endte med 1-0 til HamKam. Siste oppgjør for kvelden endte uavgjort 1-1 og dermed ble sluttresultatet 1-2 i favør HamKam.

Nå tar eFotballspillerne en aldri så liten påskeferie før neste runde av eSerien som spilles torsdag 16. april. Da møter vi Raufoss, Odd og Viking.

På gjensyn :-)

Sluttresultater etter runde 3

 

eSerien

  • Den offisielle norske e-sportligaen i FIFA 20 og arrangeres av Norsk Toppfotball med Good Game AS som turneringsoperatør.

  • En kamp består av to oppgjør slik at man spiller både hjemme og borte mot det samme laget før man teller opp sluttresultatet.

Annonse fra Obos-ligaen: