- Solid fangst i eSerien

eFotball-spiller Tobias Testad oppsummerer andre runde av eSerien. Det endte med en seier, ett tap og en uavgjort mot de antatt beste lagene i eSerien.

Annonse:

Man tar alt man får mot de beste lagene i eSerien, og 1 seier, 1 uavgjort og 1 tap mot 3 av topp 5-lagene er absolutt noe å ta med seg.

I første kamp mot Sandefjord møter vi 2 landslagspillere, og vi spiller begge jevne kamper. Thomas har marginene mot, og jeg har de med meg i det som ender i et 1-0 tap for han og en 1-0 seier til meg. 1 poeng mot førsteplassen etter runde 1 er absolutt et solid resultat.

Neste runde er Vålerenga. De 2 beste spillerene i landet, vinner av sesong 1 og storfavoritt i denne sesongen. Thomas spiller en kjempekamp mot norges nr. 1 Magnus ‘Hyper’ Kristiansen som ender 2-2 etter en sen utligning av Vålerengaspilleren.

Resultater

Kampen min mot Arkan var jevn med store sjanser til begge lag, frem til Arkan scoret en corner midt i andreomgangen. I et siste, desperat forsøk på å få med meg noe fra oppgjøret, slipper jeg inn 2 til på tampen. Vålerenga vinner til slutt 5-2.

Det er ikke krise å tape mot norges beste lag, men vi føler at vi er nærme å få med oss et bedre resultat. Siste kamp i kampdag 2 er mot Jerv, fjorårets vinner av eSerien. Thomas møter Håvard Paulsrud, spilleren som de fleste var enige i at var den beste spilleren forrige sesong. Han spiller en enorm kamp og vinner 3-1.

I den siste kampen mot Hans Christian Fostervoll, får jeg revansje fra bronsefinalen i sesong 2, og vinner kampen 2-1. Tromsø slår Jerv 5-2 og kroner med det den trolig hardeste runden et lag kunne tenke seg med en seier. Selv om 4 poeng er en solid fangst, sitter vi igjen med en følelse av at vi kunne hatt mer, men også at vi kan bite fra oss mot samtlige lag.

Neste runde er på førskommende torsdag. Første kamp spilles kl.18.05 mot Kongsvinger. Vi kommer tilbake med mer informasjon om hvor du kan se kampene før den tid.

 

Under kan du se videoklipp fra tidligere runder

 


Annonse fra Obos-ligaen: