Vi har en vinner!

For en sesong vi har hatt sammen med TIL-tipset. Nå er det avgjort og vinnerne av TIL-tipset 2023 er klare. Finn ut hvem det ble.

Annonse:

Den andre utgaven av TIL-tipset er ved veis ende. Over 700 har vært med på reisen i årets sesong. Tusen takk for at du har vært med å engasjere deg i den digitale verden i forbindelse med årets hjemmekamper.

Her er vinnerne

  1. Friluftselsker1
  2. Helene N
  3. Ingar

Premieskapet

  1. Fire stk VIP billetter på valgfri kamp, sesongen 2024 på Romssa Arena.
  2. To stk Tromsø IL Sesongkort, sesongen 2024.
  3. Valgfri TIL-drakt på shop.til.no (forbehold om strl. på lager)

Gratulerer så mye til alle tre, og ikke minst alle som deltok og sikret seg rundepremier underveis.

Vinneren av den siste runden

Etter loddtrekning i den siste runden var det Regine R som vant gavekortet i TIL-shoppen til en verdi av kr 300,-. Gratulerer så mye!

Mens vi venter på neste sesong, følg med på våre flater, kanskje dukker det opp noe nytt.. Vi gleder oss allerede til neste sesong sammen!

Hva er TIL-tipset?

Vi er glade for å ønske alle røde og hvite velkommen til å konkurrere om flotte premier og bli den ultimate eksperten på TILs hjemmekamper gjennom 2023-sesongen.

Velkommen til TIL-tipset - årets digitale konkurranse for fotballentusiastene! Som i fotball, så handler det om å prestere på sitt beste og sette inn et ekstra gir for å oppnå suksess. Vi er derfor glade for å ønske alle røde og hvite velkommen til å konkurrere om flotte premier og bli den ultimate eksperten på TILs hjemmekamper gjennom 2023-sesongen.

Før hver hjemmekamp får du muligheten til å vise frem dine kunnskaper og ferdigheter som eksperttipper. Vi deler ut premier hver eneste runde til den beste, og på slutten av sesongen vil de tre beste tipperne motta enda større premier. Så fyr opp konkurranseinstinktet og gjør deg klar til å samle poeng ved å fylle ut dine svar før hver hjemmekamp.

Vil du vite mer? Klikk her

TIL-tipset ble presentert av Kræmer. Bli bedre kjent med dem her

Annonse fra Eliteserien: