Har du det som skal til?

Annonse:

Vi er glade for å ønske alle røde og hvite velkommen til å konkurrere om flotte premier og bli den ultimate eksperten på TILs hjemmekamper gjennom 2023-sesongen.

Velkommen til TIL-tipset - årets digitale konkurranse for fotballentusiastene! Som i fotball, så handler det om å prestere på sitt beste og sette inn et ekstra gir for å oppnå suksess. Vi er derfor glade for å ønske alle røde og hvite velkommen til å konkurrere om flotte premier og bli den ultimate eksperten på TILs hjemmekamper gjennom 2023-sesongen.

Før hver hjemmekamp får du muligheten til å vise frem dine kunnskaper og ferdigheter som eksperttipper. Vi deler ut premier hver eneste runde til den beste, og på slutten av sesongen vil de tre beste tipperne motta enda større premier. Så fyr opp konkurranseinstinktet og gjør deg klar til å samle poeng ved å fylle ut dine svar før hver hjemmekamp.

Klikk for å bli med på TIL-tipset

 

Presenteres av

til.no - 980x300.jpg

Premiering

De tre beste tipperne med høyest score vinner følgende premier:

  1. Fire stk VIP billetter på valgfri kamp, sesongen 2024 på Alfheim. (må bestemme kamp før sesongstart)
  2. To stk Tromsø IL Sesongkort, sesongen 2024.
  3. Valgfri TIL-drakt på shop.til.no (forbehold om strl. på lager)

Vi kårer samtidig rundens beste tipper som vil motta følgende premie:

  • Gavekort på shop.til.no - kr 300,-

Vi introduserer også en konkurranse for deg og dine venner:

Er du eksperten i vennegjengen?

Hvem er den beste tipperen i vennegjengen? Nå kan du sette opp egne ligaer med dine venner for å konkurrere mot hverandre.

For å opprette en venneliga, går du på "Topplister" og klikker på "Ny toppliste for venner". Fyll inn navn på vennelisten og klikk "Opprett". En ny toppliste er da opprettet. For å invitere venner, klikk på "Inviter" på toppen av vennelisten. En link kopierer da til utklippstavlen, slik at du kan lime den inn i mail, messenger etc. Når dine venner besøker denne linken vil de automatisk bli lagt til vennelisten etter registrering.

Kallenavn

Kallenavnet som blir vist i topplistene kan du sette under "Innstillinger" - "Rediger profil". Dersom du ikke gjør det, vil du vises i listene som anonym, evt. fornavn og første bokstav av etternavn dersom disse er fylt ut. Du kan følge topplistene gjennom hele sesongen. Merk at det er først dagen etter rundens siste kamp at du vil kunne se oppdaterte resultater.

Kalkulering av poeng

TIL-tipset varer hele sesongen, og jo lenger ut i sesongen vi kommer jo mer poeng står på spill. De 2 siste rundene teller dobbelt, så her gjelder det å være med helt til slutt.

13 første hjemmekampene

  • Tipper du riktig resultat: 100 poeng
  • Riktig svar på spørsmål 1 og 2: 20 poeng pr. spørsmål
  • Hvem vinner duellen? 10 poeng om du velger riktig duellvinner

2 siste hjemmekampene

  • Tipper du riktig resultat: 200 poeng
  • Riktig svar på spørsmål 1 og 2: 40 poeng pr. spørsmål
  • Hvem vinner duellen? 20 poeng om du velger riktig duellvinner

Dersom flere deltagere ender på lik score, kåres vinner gjennom loddtrekning.

Poengene kalkuleres og oppdateres natten etter at kampen i runden er ferdigspilt.

Ved å delta i konkurransen samtykker du til at vi kan sende deg e-post med informasjon og påminnelse i forkant av hver runde av TIL-tipset. Dersom du ønsker å avmelde deg fra å motta informasjon pr. e-post, gjør du det ved å gå på "Innstillinger" - "Personvern" og klikker "Opphev" på dette samtykket.

Har du spørsmål: [email protected]

Vi ser frem til en fartsfyllt sesong sammen!

Annonse fra Eliteserien: