Didrik Hafstad

Tar overgang til TUIL

Didrik Hafstad har signert en 2-års avtale med TUIL.

Annonse:

Den unge og talentfulle spissen Didrik Hafstad har vært en del av a-lagstroppen siden januar. På den tiden har han tatt nye steg og nå når han tar overgang til TUIL er ønsket at han skal ta ytterligere steg i et solid utviklingsmiljø og med en bra kamparena. 

- Didrik har hatt en fin utvikling hos oss, fra yngres avdeling, gjennom akademiet og opp på a-laget. Det blir spennende å følge han videre i TUIL som vi tror er en perfekt klubb for han å utvikle seg videre, sier sportssjef i TIL, Lars Petter Kræmer-Andressen.

Et godt samarbeid med TUIL som gir synergier begge veier.

- Det er fantastisk å ha det samarbeidet som vi har med TUIL. At våre spillere enten kan ta permanent overgang eller gå på lån for å utvikle seg, være sentral i et a-lagssmiljø og vokse som spillere der for kanskje en dag å komme tilbake. Det er positivt for fotballbyen Tromsø, sier Kræmer-Andressen.

Klubben ønsker Didrik masse lykke til i TUIL!

Takk for en opplevelsesrik sesong røde og hvite

TIL+ eller klassisk sesongkort

I 2023 gir vi deg muligheten til å velge mellom det klassiske sesongkortet eller TIL+ som er sesongkort som abonnement. Les deg gjennom artikkelen så gir vi deg svar på hvilken type du bør velge.

Klikk her for å finne ut mer

Eksisterende sesongkortinnehavere i 2022 har frem til 31. desember 2022 på å sikre seg sitt sete. Etter dette åpnes det for fritt salg av ledige sesongkortseter, og vi kan ikke lenger garantere at du får bli sittende på det samme setet i 2023.

 

TILpluss 1400x300.png

 

Annonse fra Eliteserien: