Kjempestart på det nye sesongkortet

TIL+ som er den nye måten å sikre seg fast plass på stadion, innhold fra innsiden av klubben og eksklusive tilbud fra våre samarbeidspartnere har fått en kjempestart.

Annonse:

I 2023 gir vi deg muligheten til å velge mellom det klassiske sesongkortet eller TIL+ som er sesongkort som abonnement. Les deg gjennom artikkelen så gir vi deg svar på hvilken type du bør velge. 

Eksisterende sesongkortinnehavere i 2022 har frem til 31. desember 2022 på å sikre seg sitt sete. Etter dette åpnes det for fritt salg av ledige sesongkortseter, og vi kan ikke lenger garantere at du får bli sittende på det samme setet i 2023.

Mer enn bare fast plass på stadion

Sesongkort som abonnement er kommet for å bli, og klubben ønsker å gi deg som rød og hvit supporter tilgang på sete på stadion, eksklusivt innhold og tilbud ingen andre får tilgang på. 

- TIL+ er en nysatsing vi har lansert for å komme enda nærmere våre mest trofaste supportere. Vi ønsker at et fast sete på stadion skal være noe mer, og gi fordeler samt informasjon om klubben som andre ikke har tilgang til. Det kan være alt fra ekstremt gode tilbud fra våre samarbeidspartnere, til eksklusive intervjuer med nøkkelpersoner i klubben, sier arrangementsansvarlig i TIL, Ingar Nicolaysen.

Over all forventning

Nysatsingen har fått en kjempestart, og flere og flere tegner seg TIL+ abonnement allerede fire måneder før sesongstart.

- Det er utrolig gledelig at så mange røde og hvite allerede har kjøpt seg TIL+ abonnement. Salget har egentlig gått over all forventning. Vi gleder oss stort til å tilby våre mest trofaste supportere innhold gjennom hele året, og ikke bare i sesong, sier Nicolaysen.

Her er en liten sniktitt på hva du kan få tilgang på med TIL+ og her finner du fordelene

 

Klikk på boblen nedenfor for å gjenskape de gode minnene.

Kjøp TIL+ abonnement her

Julegaven som gleder hele året

Klubben ønsker å gjøre sesongkortet tilgjengelig for alle gjennom å spre kostnaden utover året for de som ønsker det. Men du kan fortsatt kjøpe det klassiske sesongkortet om du ønsker.

- Det er også en tøff økonomisk hverdag for tiden, og vi tenker derfor at det er fint å fordele kostnader over litt tid. Med TIL+ kan du kjøpe både til deg og andre, uten at utlegget blir så stort der og da, fortsetter Nicolaysen.

Med ønske om ei riktig god julefeiring.

Vi i TIL håper dere får en flott julefeiring, og takker for at dere er med oss på reisen mot toppen av norsk fotball. Sammen utgjør vi det STORE LAGET, og kampopplevelsen er også i 2023 best på stadion, avslutter Nicolaysen.

Klassisk sesongkort eller TIL+

I 2023 gir vi deg muligheten til å velge mellom det klassiske sesongkortet eller TIL+ som er sesongkort som abonnement.

Betal månedlig eller alt med en gang

Etter gode tilbakemeldinger fra våre supportere har vi nå også åpnet opp for at du kan kjøpe sesongkortet som en engangsbetaling slik du alltid har gjort det. Prisen er den samme som om du kjøper TIL+, bare at du må betale hele beløpet med en gang. Du vil derimot ikke få tilgang på de samme fordelene som om du har TIL+.

Kjøp det klassiske sesongkortet her

Ønsker du å fornye ditt sesongkort fra 2022 til 2023? Send en e-post til [email protected] med navn, felt, rad og setenummer så hjelper vi deg med fornyelsen.

Les mer om sesongkort her

Annonse fra Eliteserien: