Hva er TIL+

TIL+ er sesongkort som abonnement. Velg plassen du ønsker på stadion og betal en månedlig sum for å se på kampene våre i Eliteserien på Romssa Arena.

Annonse:

Sesongkortet – nøkkelkortet til ditt andre hjem, beviset på at du er rød og hvit i hjertet og er en del av det STORE LAGET. Nå får du det som abonnement.

Alle som har hatt TIL+ sesongkortabonnement i 2023 og velger å beholde det til 2024 unngår prisøkning på 10% fra 31. januar, samt at du får første kvalifiseringskamp til Europa inkludert. I tillegg får du disse fordelene om du signerer deg opp for TIL+ før 31. januar 2024.

Kjøp TIL+ her

Hvorfor TIL+?

  • Vi vil ha flest mulig folk på kamp
  • Vi vil gi deg friheten til å velge
  • Vi vil gi deg mer eksklusivt innhold fra klubben
  • Vi vil forenkle hele kjøpsprosessen og ta bedre vare på deg som en del av Det Store Laget.

Vi bytter vekk det tradisjonelle sesongkortet, hvor du er bundet hele året og deretter må fornye hvert år. Nå kan du starte abonnementet ditt akkurat som Spotify og Disney+, og nyte alt det gode innholdet du får hver måned gjennom TIL+.

Hva betyr det for deg?

Fra datoen du starter abonnementet binder du deg i 6 måneder til TIL+. Deretter står du fritt til å avslutte det når du vil, men du vil miste ditt eget sete og andre fordeler som følger med.

Når du starter TIL+ abonnementet vil du motta en QR-kode, denne bruker du helt frem til du eventuelt sier opp. Enkelt sagt, du kan være en del av Det Store Laget livet ut. Aldri trenger du å kjøpe billett eller fornye noe som helst resten av livet. Ganske digg!

Les om fordelene og de ulike kategoriene her

Kjøp TIL+ abonnement her

 

Annonse fra Eliteserien: