Sykle til kamp fortsetter!

Sammen med Troms Kraft lanserte vi i fjorårssesongen "Sykle til kamp". Nå fortsetter suksessen, og vi håper at enda flere publikummere velger å sykle til kamp.

Annonse:

I samarbeid med Troms Kraft, vår samarbeidspartner over mange år, lanserte vi i fjor "Sykle til kamp". Konseptet bygger opp under et felles fokus på bærekraft og fremtidige løsninger som er til det beste for samfunnet.

- Troms Kraft er veldig glad for å kunne være med og bidra til at «Sykle TIL kamp» videreføres, og oppfordrer enda flere til å benytte tilbudet i år. Sammen har vi kraft til å endre, sier Frøydis Dalseng, administrasjonssjef i Troms Kraft.

Arrangementsansvarlig i TIL, William Frantzen gleder seg over alle som syklet til kamp i fjorårssesongen og håper å se enda flere i løpet av året som kommer.

- Det er fantastisk å se at så mange av våre supportere velger å sykle på kamp til Alfheim. Vi var spente på responsen når vi lanserte konseptet i fjor - etter 11 kamper i fjor har den vært fenomenal og antallet syklister gikk fra rundt 30 til nærmere 90 på det meste. Det er gledelig å se, og vi gleder oss til sesongen som kommer, sier arrangement- og arenaansvarlig i TIL, William Frantzen.

Les mer om samarbeidet her

Godt for helsen

Avarn Security (tidligere Trygg Vakt) vil ha vakthold over syklene slik at ingen i gale hender.

- Å sykle til kamp er både bra for helsen og miljøet. I tillegg er det for mange i Tromsø enklere å sykle enn å benytte bilen til Alfheim. Og så vil jeg nevne at vi på hver kamp som i fjor vil premiere en heldig syklist med et gavekort på Bikeriet, sier Frantzen.

Vakthold er en nøkkelfaktor.

- I tillegg er vi glade for at Avarn Security passer på sykkelen mens publikum er inne på stadion og ser kamp. Akkurat det siste tror vi veldig på for det skal være trygt å parkere sykkelen når man er på kamp. "Vi sykles til Alfheim",  legger Frantzen til.

Vel møtt til årets første hjemmekamp mot HamKam på sødang kl.18.00.

Sykle forsiktig og husk hjelmen!

Billetter til kampen kjøper du her

TIL_SykleTilKamp_banner_980x300_v04.png

 

Annonse fra Eliteserien: