Ta sykkelen til kamp!

Tromsø IL og Troms Kraft har inngått et samarbeid der felles bærekraftsmål står sentralt.

Annonse:

Til onsdagens kamp mot Kristiansund, har vi tre ønsker: 

1. Tre poeng til Gutan

2. At våre tilskuere får en fin opplevelse

3. At så mange som mulig sykler til kampen 

Vi skal jobbe knallhardt for å innfri punkt en og to, mens vi trenger hjelp fra dere til det siste punktet. 

Kraft til å endre samfunnet - sammen

I samarbeid med Troms Kraft, vår samarbeidspartner over mange år, lanserer vi "Ta sykkelen til kamp". Konseptet bygger opp under et felles fokus på bærekraft og fremtidige løsninger som er til det beste for samfunnet.

- Dette er en utvidet del av et langt og godt samarbeid som TIL og Troms Kraft har hatt gjennom mange år, sier markedsdirektør Trond-Steinar Albertsen.

- Vi er svært glad for å kunne være med TIL å legge til rette for at publikum kan sykle til Alfheim for å se på kamp.  Dette er en del av bærekraftsarbeidet vårt, men jobben må legges inn på alle arenaer. Det er kraft i hvert tråkk, sier Frøydis Dalseng i Troms Kraft. 

I kraft av de små vaneendringene vi som enkeltindivider gjør er vi med på å forandre verden. Å sykle til kamp føles kanskje ikke som en miljøkamp, men blir vi mange nok så utgjør vi en forskjell. 

- Ordet "vi" er en sentral del av denne kampen. Likhetstrekkene til den grønne matta er åpenbar. Skal vi vinne kampen og skape varige endringer må vi som kollektiv jobbe sammen, sier daglig leder i TIL, Øyvind Alapnes. 

Den innsatsen vi tråkker til med som enkeltindivider i felleskap med våre medspillere er det som gir resultater på sikt. La oss begynne med kommende hjemmekamp, sier Alapnes.

Trygg Vakt passer på sykkelen din

Trygg Vakt vil ha vakthold over syklene slik at ingen havner på avveie.

- Det vil være helt trygt å parkere sykkelen på Alfheim under kamp. Lås sykkelen fast i våre nye stativ og gå inn på stadion og kos deg med kampen, sier arrangement- og arenansvarlig i TIL, William Frantzen.

Før han legger til..

- Å sykle til kamp er både bra for helsen og miljøet. I tillegg er det for mange i Tromsø enklere å sykle enn å benytte bilen til Alfheim. Og så må jeg nevne at vi vil premiere en heldig syklist med et gavekort på Bikeriet. Vi sykles til Alfheim, sier Frantzen. 

Vel møtt til hjemmekamp på Alfheim. Vær forsiktig i trafikken og husk hjelmen. 

Billetter til kampen kjøper du her

 

TIL_SykleTilKamp_banner_980x300_v04.png

 

Annonse fra Eliteserien: