NTB_lamnUE7Qmfo

Ny avtale for stopperkjempen

Jostein Gundersen (26) har signert en ny avtale med klubben som strekker seg ut sesongen 2023.

Annonse:

En viktig brikke foran årets sesong er på plass. Vår erfarne stopperkjempe Jostein Gundersen har signert ny avtale ut årets sesong.

Ønsker å skape ro inn i sesongen som kommer.

- Vi er glade for å signere Jostein ut sesongen. Han er en erfaren og viktig spiller for oss og med avtalen på plass gir det større ro rundt årets sesong. Det gir oss i tillegg muligheten til å bygge videre på det vi er i gang med, sier sportssjef i TIL, Lars Petter Kræmer-Andressen.

I gang med en spennende reise.

- Helt siden jeg ble en del av a-laget i opprykkssesongen 2014 har jeg vært med på en utrolig reise. Den reisen har bare blitt mer spennende de siste årene etter at Gaute tok over. Jeg er ekstremt motivert for å fortsette den og bidra til at klubben gjør det enda bedre i sesongen som kommer, sier Jostein Gundersen. 

Glad for at avtalen er i boks og at han kan ha fokus på sesongen som kommer

- For min egen del er jeg glad for å signere ny avtale og gleder meg stort til sesongen som kommer. Vi har spennende kamper i vente både i cupen og Eliteserien. Det har skjedd mye i klubben de siste årene og det sitter langt inne å gi slipp på det. I tillegg har jeg jo blitt mer erfaren og opparbeidet meg en viktig rolle i laget. La oss sammen gjøre det til en god sesong hvor vi tar ytterligere steg, sier Gundersen.

Trygghet for begge parter inn i den kommende sesongen.

- Avtalen gir både meg og klubben forutsigbarhet inn i sesongen som kommer. Det er ingen hemmelighet at jeg har ambisjoner om å ta steget videre og at jeg derfor har avventet å forlenge avtalen, men nå har jeg kommet til en beslutning om at det er det riktige valget for min utvikling. Jeg er glad for at vi ble raskt enig og at vi nå kan ha fullt fokus på det arbeidet som venter oss fremover, sier Gundersen.

Blitt glad i klubben og supporterne.

I tillegg har jeg jo blitt veldig glad i klubben, folkene og ikke minst supporterne. De opplevelsene vi hadde sammen i fjor, både hjemme og borte var magiske. Jeg tror det kommer til å bli skikkelig gøy i sesongen som venter, avslutter Gundersen.

Sikre deg fast plass på stadion

Sesongkortet – nøkkelkortet til ditt andre hjem, beviset på at du er rød og hvit i hjertet og er en del av det STORE LAGET. Vi lanserer fra 2023 sesongkortet ditt som abonnement.

Les mer om TIL+ her

Annonse fra Eliteserien: