Romsaas-signerer

Napoleon Romsaas har signert

Jakob Napoleon Romsaas (18) tar overgang fra Skeid til Tromsø IL. Unggutten har signert en avtale som strekker seg fram til sommeren 2026.

Annonse:

Den unge og offensive midtbanespilleren fra Skeid, Jakob Napoleon Romsaas har signert en avtale som strekker seg fram til sommeren 2026.

- Jakob er en offensiv midtbanespiller med spennende ferdigheter som vi gleder oss til å få som en del av laget. Etter en god fjorårssesong for Skeid har han vært en av de mest ettertraktede spillerne fra OBOS-ligaen de siste månedene. Flere Eliteserieklubber har prøvd å få signaturen hans, men han valgte tilslutt oss. At han velger oss er et bevis på at klubben er attraktiv for unge spillere som ønsker å ta det neste steget I karrieren, sier Lars Petter Kræmer-Andressen, sportssjef I TIL. 

Hovedpersonen selv gleder seg til å starte på et nytt eventyr i en klubb med historie og tradisjoner.

- Tromsø har en fin historie og et godt rykte på seg til å utvikle spillere og gjøre dem enda bedre. Jeg tror det er en fin klubb for meg til å utvikle meg videre som både spiller og person. Jeg gleder meg også til å spille foran supporterne våre, sier Jakob Napoleon Romsaas. 

For tiden er Jakob i en opptreningsfase etter en kneskade han har pådratt seg.

- For øyeblikket er Jakob ute med en kneskade så I tiden fremover vil derfor fokuset ligge på opptrening og å komme tilbake på banen. Han skal få tid til å bygge seg opp igjen sammen med vårt medisinske apparat for etterhvert å kunne ta del i en normal trenings- og kamphverdag. Han er en ung spiller som skal få tid til å bli bedre kjent med både nye spillere, klubb og by, sier Kræmer-Andressen. 

En god prosess med Skeid. 

- Det har vært en fin prosess med Skeid og vi ønsker å takke dem for et godt samarbeid. Nå gleder vi oss til å ta del I den videre utviklingen til Jakob, og forhåpentligvis være med på å oppfylle nye drømmer en gang i fremtiden, men først skal han få tid til å bygge seg opp igjen etter kneskaden, sier Kræmer-Andressen.

Velkommen til Tromsø og TIL, Jakob!

Størst fremgang i Eliteserien. Utforsk TIL+ her

-2894.jpg
Jakob Napoleon Romsaas #10

 

Annonse fra Eliteserien: