Ny arrangementsleder i Tromsø IL

Tromsø IL er glade for å presentere Ingar Angell Nicolaysen som vår nye arrangementsleder.

Annonse:

Ingar er 27 år gammel og kommer fra stillingen som daglig leder i Sortland IL. Ingar starter opp 1.juli.

Vi tok oss en prat med Ingar, samt daglig leder, Øyvind Alapnes, om stillingen og rekrutteringen.

Velkommen til Tromsø IL, Ingar!

- Tusen takk. Endelig kan jeg fortelle alle om det. Det har vært vanskelig å holde det hemmelig i påvente av offentliggjøringen. Nå kan jeg endelig fortelle at jeg skal jobbe i Tromsø IL. Jeg er uendelig stolt av at klubben valgte meg.

For mange i Tromsø er du ukjent, men fotballen har stått deg nært i mange år?

- Helt rett. Fotballen har vært alltid vært en del av livet mitt. Jeg har spilt fotball hele livet, og vært innom flere klubber. Jeg har tatt en master i organisasjon og ledelse ved UIT, og mens jeg bodde i Tromsø spilte jeg for Senja og Finnsnes. Jeg har også spilt en halv sesong i Mjølner, under nåværende TIL B trener Stian Johnsen.  

- Jeg har spilt flest kamper i Sortland IL, der jeg også har vært daglig leder de siste to årene. Der har jeg virkelig fått kjenne på hvordan det er å være ansvarlig for et bredt spekter av oppgaver. Jeg har også spilt cirka 40 kamper i eliteserien i futsal for henholdsvis Nord-Sprint og Vesterålen. 

Hvorfor synes du Tromsø IL er så spennende å jobbe for?

- Man kan si hva man vil, men Nord-Norges største klubb er Tromsø IL. Størrelsen på klubben, med enorm breddeavdeling, historien, supporterne og ikke minst byen Tromsø. Jeg har alltid drømt om å bidra til klubben.

Hvorfor tror du klubben valgte deg?

- Vanskelig å svare på selv, men jeg tror kanskje klubben fikk et korrekt inntrykk av at jeg er en arbeidsglad mann med stor kapasitet og at jeg har den brede kompetansen som stillingen krever. Sammen med de andre i klubben og supporterne ønsker jeg å bidra til å løfte stemningen på Alfheim.

Øyvind, hva har vært viktig for klubben når ny arrangementsleder skal rekrutteres?

- Da William Frantzen leverte inn oppsigelsen sin gikk klubben straks i gang med rekrutteringen for å finne ny arrangementsleder. William har gjort en fremragende jobb for klubben og har behersket utfordringen med å ha flere ulike oppgaver samtidig. Stor kapasitet, bred kunnskap og ungdommelig pågangsmot var viktig i rekrutteringen.

Energien hans vil bli savnet - William nærmer seg sin siste arbeidsdag på Alfheim.

Og dette så dere hos Ingar?

- Uten tvil. Vi ble faktisk tipset om Ingar før vi hadde noen stillinger ute. Flere opplevde han som et stort ledertalent i fotballfamilien. Dette følte vi ble bekreftet i intervjuene våre. I tillegg er vi glade for at vi kan ta over stafettpinnen fra Sortland IL og være med på å utvikle han videre. De har virkelig vært med på å skape en dyktig fotballeder.

Med ny arrangementsleder snart på plass, hvilke ambisjoner har klubben på dette området?

- Ikke bare har vi en ny arrangementsleder, men i går annonserte vi også en ny leder for vår kommersielle virksomhet. Jeg tror vi nå er i ferd med å bygge en organisasjon som er i stand til å ta klubben gjennom en prosess hvor vi skal granske alt vi gjør med lupe og ikke være redde for å endre oss. Innen arrangementsdelen er det flere områder vi nå skal ta tak i for å få flere inn på hjemmekampene, samt gi de en god opplevelse når de først er her. Det skal vi klare med Ingar i spissen.

En etterlengtet forsterkning - Wiggo Yttergård er vår nye kommersielle leder

TIL-Vålerenga torsdag 12. mai kl.19.00 - Kjøp billetter her

Annonse fra Eliteserien: