Jørgen forlenger kontrakten

Jørgen Vik har forlenget kontrakten med TIL, noe som binder han til klubben i første omgang ut neste sesong. Signeringen er gode nyheter for klubben.

Annonse:

Jørgen Vik er i avslutningen av sin andre sesong rundt TILs A-lag. Den unge treneren, som er født og oppvokst i Tromsdalen, er blitt en svært viktig del av klubbens trenerteam. Det er svært gledelig at vi får Jørgen med på laget videre. 

Vik gleder seg til å ta fatt på det videre arbeidet i klubben og han opplever miljøet på Alfheim som utviklende.

- Jeg trives godt i klubben og er en del av et utviklende miljø med en sulten spillergruppe. Vi er i gang med noe veldig spennende og det har jeg selvsagt lyst å være med på. Jeg er veldig motivert for å fortsette den harde jobbingen som skal bidra til at vi blir enda bedre som lag. Sammen med resten av trenerteamet, ser jeg frem til å avslutte denne sesongen på en god måte og etter hvert starte jobbingen inn mot 2023, sier Jørgen Vik. 

Lars Petter Andressen er strålende fornøyd med forlengelse av Viks kontrakt. 

- Jørgen er veldig dyktig, både faglig og pedagogisk. Han er lokal, ung og fremadstormende. I tillegg er han nysgjerrig på ny kunnskap. Alt dette passer oss midt i blinken og vi er svært glad for å ha sikret oss Jørgen med videre. Han har en stor trenerfremtid foran seg, sier team manager Lars Petter Andressen.

Husk neste hjemmekamp mot Jerv, søndag 30. oktober kl.17.00

Billetter kjøper du her

 

Annonse fra Eliteserien: