Hils på Midnattsoldrakten

Sammen med Troms Kraft og Nordlys inviterte klubben tidligere i høst til tidenes tegnekonkurranse for grunnskolene I byen med mål om å finne klubbens nye tredjedrakt. Nå er vinnerforslaget klart, og det ble virkelig en verdig vinner.

Annonse:

For en respons konkurransen fikk fra byens barn og unge. Til sammen fikk klubben inn over 2500 forslag fordelt på elever fra klassetrinnene 1-10.

Forslagene som ble sendt inn svarte godt på oppgaven, nemlig å la seg inspirere av omgivelsene, språket og mangfoldet byen og landsdelen vår har å by på.

- Enormt engasjement

Det er har vært en glede for juryen å se gjennom alle de flotte tegningene som har kommet inn både digitalt og til og med på døren hjem til flere av jurymedlemmene. Med andre et høyt engasjement rundt tegnekonkurransen. Her kan du lese mer om tegnekonkurransen

- Vi er imponert over at det kom inn 2500 tegninger. Dette prosjektet har engasjert barn og unge i hele Tromsø. Det var utrolig gøy å besøke Anders og klassen på Slettaelva og overraske dem med vår nye tredjedrakt som Anders hadde tegnet. Det var en fantastisk respons i klassen som ga både Anders og resten av elevene et øyeblikk de sendt vil glemme, og et øyeblikk jeg også kommer til å huske lenge, sier daglig leder i TIL, Øyvind Alapnes.  

Vinnerforslaget ble tegnet av Anders Abels, 5. trinn på Slettaelva skole.
Vinnerforslaget ble tegnet av Anders Abels, 5. trinn på Slettaelva skole.

- Symboliserer mangfoldet i Nord-Norge

Geir Håvard Hanssen i Troms Kraft gleder seg over den nye drakten. 

- Vi synes først og fremst at konkurransen har gitt et fantastisk flott resultat. Med alle de gode forslagene som kom inn har det vært en utfordrende prosess, men den tegningen vi landet på ble til en virkelig fin drakt. Tredjedrakten har et meget sterkt motiv som symboliserer Tromsø, det samiske og Nord-Norge på en veldig god måte. Vi håper det blir en drakt som alle med hjerte for TIL bærer med stolthet, sier forretningsutvikler i Troms Kraft, Geir Håvard Hanssen.

- Vi er utrolig glad for at Troms Kraft har stått ved siden av oss i dette prosjektet. Vi i TIL er stolt av regionen vi er ifra og tredjedrakten representerer både de varme menneskene og den vakre naturen vi omgis av, sier Alapnes. 

Ønsker å forsterke arbeidet med å synliggjøre det samiske språket og kulturen. 

- Gjennom samarbeidet med TIL knyttet til Romssa Arena ønsker vi å synliggjøre og styrke det samiske språket og den samiske kulturen i Tromsø og Nord-Norge. Lanseringen av klubbens nye tredjedrakt er med på å forsterke dette arbeidet ytterligere, sier Hanssen.

Den nye tredjedrakten skal benyttes i årets siste hjemmekamp mot Haugesund 26. november.

Tusen hjertelig takk til alle som sendte inn sine tegninger!

Forhåndsbestill drakten i dag

Allerede i dag kan du forhåndsbestille midnattsoldrakten i nettbutikken. Den vil være tilgjengelig fra slutten av november.

Klikk her for å forhåndsbestille

Annonse fra Eliteserien: