Inviterer til tidenes tegnekonkurranse for barn og unge

Sammen med Troms Kraft og Nordlys inviterer klubben til en tegnekonkurranse du aldri har vært med på før, nemlig å tenge klubbens neste tredjedrakt.

Annonse:

Er du en del av grunnskolen, 1. til 10. klasse? TIL, Troms Kraft og Nordlys inviterer til en tegnekonkurranse du aldri har vært med på før. Nå kan du være med å tegne den nye tredjedrakten til TIL som skal benyttes i siste hjemmekamp mot Haugesund 26. november. 

- Vi er til for å inspirere. Det siste året ser vi at de som besøker hjemmekampene vår er blitt et mye yngre publikum, noe vi synes er veldig gledelig. Den forrige tredjedrakten vår ble en stor suksess. Den hadde et alvorlig bakteppe. Den kommende tredjedrakten skal involvere og være til glede for barn og unge. Vi ønsker nå at alle barn og unge skal sette seg ned å tegne vår nye tredjedrakt som vi skal spille i, i vår siste hjemmekamp mot Haugesund 26. november, sier daglig leder i TIL, Øyvind Alapnes.

Håper at barn og unge lar seg inspirere av byen og omgivelsene våre når de tegner drakten.

- Vi håper at barn og unge lar seg inspirere av byen og omgivelsene våre. Det er stor frihet i fargebruk og innhold, men vi ønsker at drakten skal vise hvor vi er fra, byen vår, pluss et eller flere samiske elementer. Det kan være lurt og ikke bruke for mye gult i drakten, sier Alapnes og ler.

Geir Håvard Hanssen i Troms Kraft håper tegningene som kommer inn viser hele mangfoldet Tromsø som by har å by på.

- Troms Kraft og TIL jobber for å styrke synligheten til det samiske språket og kulturen i Tromsø og Nord-Norge. Vi håper de tegningene som kommer inn gjennom konkurransen viser hele mangfoldet Tromsø som by har å by på, også den samiske kulturen. Vi håper å se mange barn og ungdom i Fanzone på søndagens kamp, der blir det anledning til å tegne den nye tredjedrakten, sier orretningsutvikler i Troms Kraft, Geir Håvard Hanssen.

Steinar Felde i Select gleder seg til å levere klubbens neste tredjedrakt.

- TIL utfordret Select gjennom Qatar-drakten, en utfordring vi tok på strak arm. TIL er en offensiv og annerledes klubb og nå når de har gitt oss en ny utfordring med den nye tredjedrakten som vi gleder oss til å levere på. Dette blir skikkelig gøy, sier salgssjef i drakt- og utstyrsleverandør Select, Steinar Felde.

Lykke til med tegningen!

Nedenfor finner du alt du trenger å vite om konkurransen

For å delta laster du ned malen på linken nedenfor, skriv den ut, finn fram tegneutstyret og lag TIL sin neste tredjedrakt.

Klikk her for å laste ned tegnemal i A4

Klikk her for å laste ned tegnemal i A3 (anbefaler å skrive ut på A3)

For å levere tegningen: Ta bilde av den og last den opp nederst i artikkelen eller levér den på Romssa Arena i hovedinngangen, man-fre kl.08.00-16.00.

Vinneren av tegnekonkurransen får ikke bare heder og ære, men kan glede seg over:

 • At tegningen blir til en ekte drakt som A-laget til TIL skal bruke i årets siste hjemmekamp.
 • En drømmedag for klassen på Romssa Arena, samt får bli med ut på banen i pausen av sesongens siste hjemmekamp.
 • Klassen får også kr 10 000,- til klassekassen.

Kriterier:

 • Malen som ligger her på til.no/tegne skal benyttes
 • Vi er alle stolte av byen vår. Derfor er det supert om drakten viser at det er en ekte bydrakt. Byen har mange bygg og symboler som mange kjenner igjen.
 • TIL, Troms Kraft og Nordlys ønsker å fremme samisk språk og kultur. Vi ønsker gjerne at drakten har et eller flere samiske elementer i seg.
 • Behøver ikke ligne på hjemmedrakten.
 • Ikke tegne over reklamelogoen på drakten.
 • Elever i grunnskolen kan delta. Enten alene eller tegne sammen med andre.
 • Du må ikke være god å tegne. Her er det den gode ideen vi ser etter.

Juryen:

 • Øyvind Alapnes (Daglig leder, TIL)
 • Tina Gjøvik (Innholdsansvarlig, TIL)
 • Geir Håvard Hanssen (Forretningsutvikler, Troms Kraft)
 • Inger Johnsen (Troms Kraft)
 • Helge Nitteberg (Sjefsredaktør, Nordlys)
 • Sigbjørn Skåden (Samisk Hus)

Slik leverer du tegningen

I tillegg til å laste opp tegningen nedenfor kan du også levere tegningen på Romssa Arena i hovedinngangen, man-fre kl.08.00-16.00.

Last opp din tegning her

 

Tegningene som kommer inn kan bli publisert offentlig på TIL, Nordlys og Troms Kraft sine plattformer. 

Siste frist til å levere tegning er onsdag 13. september.

Tegnekonkurranse-NY-CM.png

 

Annonse fra Eliteserien: