52852158352_f1717ef267_6k

Før kampen: TIL-Odd

Søndag kl.17.00 fylles Romssa Arena opp igjen med røde og hvite. Her finner du det du trenger å vite før avspark mot Odd.

Annonse:

Scroll deg nedover for å oppdatere deg selv før kampen... og en ting til - Vi trenger deg. Kom På Kamp! 

I skrivende stund er det solgt 2522 billetter til kampen. Vi vil ha enda flere. Kjøp billett her

Verdt å vite

  • Store Stå - norges beste supporterpub åpner kl.15.00 på tribune vest.
  • Det er lite parkering i området rundt Romssa Arena. Bruk derfor beina eller bussen når du skal på kamp.
  • Portene på stadion åpner kl.16.00.
  • Rødt og hvitt skjerf, drakt og annet TIL-merch kan du kjøpe både i inngangen til tribune vest og utenfor Cooptribunen. Eller på shop.til.no, men da kan vi ikke garantere at du har det til kampen.
  • Bortesupportere benytter inngang sør og har plassering på Felt H - Bortesupport.
  • Vi oppfordrer deg til å kjøpe billetter før du ankommer stadion. Det gjør du her
  • Spørsmål og svar om billetter og kampdag finner du her

Handle i kiosken?

  • Ha klar betalingskort eller VIPPS før du kommer fram til våre ekspeditører. Det vil gjøre prosessen raskere.
  • Om du har muligheten, handle i løpet av omgangene, det er ofte mest kø i pausen da alle skal kjøpe samtidig.
  • Har du plass på tribune vest? Vi har fire kioskutsalg. Benytt den som har minst kø til enhver tid.

Ta på godt med klær

Det meldes om regnvær. Husk å ta på dere godt med klær på kampen slik at dere får en enda varmere opplevelse. 

For statistikkerne

Etter årets første borteseier i Eliteserien forrige helg venter Odd på hjemmebane førstkommende søndag. Skienslaget er en motsander som TIL tradisjonelt sett har klart å produsere gode resultater mot på egen hjemmebane. Gutan står faktisk med hele fire seire, en uavgjort og bare ett tap på de siste seks møtene mot Odd i Tromsø.

Gjestene fra Skien har for såvidt hatt en grei start på sesongen, men har slitt med score mål. Odd har faktisk bare scoret i en av de første fem ligakampene i 2023. Dette betyr derimot ikke at det blir en lett kamp for Gutan da gjestene har vært bortimot like gjerrig i andre enden av banen, og bare har sluppet inn mål i en av de første fem. 

Dette betyr at det kan bli en spennende kamp for de som tar turen til Romssa Arena i helgen. Alt ligger til rette for en kamp hvor målvaktene fort kan bli nøkkelspillerne på begge lag. TIL må utnytte at de har hatt en uke på å forberede seg til helgens oppgjør, mens Odd kommer nordover med slitne bein etter en tøff midtuke kamp mot serieleder Bodø/Glimt.

Sist Odd gjestet Tromsø ble det en thriller av en kamp som endte 3-2, med begge av gjestenes mål signert tidligere TIL-spiller Mikael Norø Ingebrigtsen. Tiden vil vise om vi får en like spennende affære til helgen.

Så langt i sesongen har vi snittet i underkant av 4500 tilskuere på hjemmekampene, og stemningen har vært enorm. Alle prognoser viser til at blir fult på Romssa Arena når TIL tar imot Bodø/Glimt om halvannen uke, men før den tid hadde det vært fantastisk å opprettholde dette momentet inn mot Slaget om Nord-Norge med å skape en folkefest også mot Odd til helgen. 

I den anledning inviterer TIL, sammen med samarbeidspartner Nordlys, alle barn og unge i alderen 0-18 år til å komme inn gratis på kampen mot Odd på søndag.

For mer informasjon kan du trykke HER

Har du levert TIL-tipset?

Vi er glade for å ønske alle røde og hvite velkommen til å konkurrere om flotte premier og bli den ultimate eksperten på TILs hjemmekamper gjennom 2023-sesongen.

Gjør som hundrevis av andre røde og hvite. Lever TIL-tipset her

Stem på banens beste

Sammen med Nergård kårer vi dagens beste TIL-spiller. Stem på din favoritt, og du er med i trekningen av et gavekort i TIL-shoppen.

Stem her

Banens beste - nyhetsbrev.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: