Enige om overgang

Tromsø IL og Toulouse FC er enige om en prinsipiell avtale om Warren Kamanzi. Kun små detaljer gjenstår før overgangen kan fullføres.

Annonse:

Warren Kamanzi har hatt en kjempesesong i den røde og hvite drakten. 30 kamper, fire mål, tre assist og flere strålende prestasjoner fra den offensive backen har gjort han til en favoritt blant supporterne. Det belønnes nå med en overgang til den franske Ligue 1 klubben, Toulouse FC. 

Klubben er stolt av å ha vært med på utviklingen til den talentfulle backen.

- Vi er utrolig stolt av å ha fått være med på Warren sin utvikling i sesongen 2022. Han stod uten kontrakt da vi hentet han før årets sesong, og ønsket var at han skulle ta steg i TIL-drakten. Det har han definitivt gjort og vi er utrolige glade på Warrens vegne og ønsker han masse lykke til i Frankrike, sier sportssjef i TIL, Lars Petter Kræmer-Andressen.

Gjenopplev de fire fulltrefferne fra Kamanzi ved å trykke på boblen.

En klubb som skal utvikle og realisere nye drømmer for spillerne.

- Vi skal være en klubb hvor du kommer, utvikler deg, og når nye drømmer. Det er Warren et perfekt eksempel på. Fra å starte 16 kamper i OBOS i 2021, til å spille 30 kamper i TIL-drakten i Eliteserien i 2022 og nå videre til en topp fem liga. Det er fenomenalt, sier Kræmer-Andressen.

Fikk du ikke med deg rabonaen fra Warren? Trykk på boblen nedenfor for å gjenoppleve det magiske øyeblikket.

Warren slutter seg til Toulouse 1. januar 2023. Klubben ønsker Warren Kamanzi lykke til i Toulouse!

Med forbehold, overgangen vil bli fullført når alle nødvendige formaliteter er på plass. 

For en sesong røde og hvite

Kjempestart for det nye sesongkortet

I 2023 gir vi deg muligheten til å velge mellom det klassiske sesongkortet eller TIL+ som er sesongkort som abonnement. Les deg gjennom artikkelen så gir vi deg svar på hvilken type du bør velge.

Klikk her for å finne ut mer

Eksisterende sesongkortinnehavere i 2022 har frem til 31. desember 2022 på å sikre seg sitt sete. Etter dette åpnes det for fritt salg av ledige sesongkortseter, og vi kan ikke lenger garantere at du får bli sittende på det samme setet i 2023.

til.no - 980x300.png

 

Annonse fra Eliteserien: