TIL-skolen 2023 - Fotballfritidsordning

Vi håper fotballinteresserte jenter og gutter født 2016 -2012, uansett klubbtilhørighet melder seg på.

Annonse:

Meld deg på TIL-skolen her

TIL-skolen høst/vinter 2023

  • Mandag 21.08 - fredag 15.12 

Vi tilbyr økter for jenter og gutter fra kl. 1400 – 1600 3 dager i uka. Mandag, tirsdag og fredag. Alle har mulighet til å velge 1 – 3 økter i uken. Fredagene har vi også egen jentegruppe med dametrener. 

En må melde seg på for hele perioden med 17 uker. Praksisen vil være ute på Bjerkakerbanen helt til været tar oss og vi går inn i Lerøyhallen.

Programmet

Fra 1400 – 1430 er det bespisning for elevene i Lerøyhallen. Instruktørene pluss ansatte i Lerøyhallen vil sørge for at elevene kan innta et måltid med tørrmat og frukt. Alle elevene tar med vannflaske som kan fylles i Lerøyhallen.

Kl. 1430 – 1545 går øktene med basisteknikk i forhold til tema etterfulgt av spill. Temaene er «Sjef over ball», 1 A og 1 F. Kl. 1545 – 1600 deltar alle i en refleksjon av treninga og rydding av utstyr.

Målet med øktene på TIL – Skolen er at elevene er aktive og blir best mulig ut fra den enkeltes forutsetninger. Dermed blir det inndeling i grupper etter alder, nivå og eventuelle jentegrupper. Elevene skal i tillegg til den fysiske biten bli utfordret på samarbeid, konsentrasjon og ansvar for at alle skal trives.

Fredager: Vi har egen jentegruppe med dametrener på fredagene!

Meld deg på TIL-skolen her

 

Det er 50 plasser til rådighet hver dag og en kan selv velge hvilke(n) dag(er) som passer den enkelte spiller. Dette gjelder så lenge det er ledige plasser de forskjellige dagene. Først til mølla gjelder.

Leder for TIL–skolen er Truls Jenssen. Med seg har han trenere fra Troms-fotballen, TIL 2020, TIL A-, B- og C-spillere.

Truls Jenssen kan nås på: [email protected]

Ved påmelding godtar man at elevene kan bli fotografert og filmet på treningene, dette til bruk på www.til.no, sosiale medier og visualisering av øvelser. Personopplysninger i påmeldinga blir ikke brukt til noe annet enn info inn mot neste periode vinter/vår 2024.

Velkommen, vi gleder oss!

Hilsen Tromsø IL

Meld deg på TIL-skolen her

Annonse fra Eliteserien: