Warholm har signert

Kjetil Warholm gjør trenerteamet på TIL B/NTG komplett foran sesongen 2024.

Annonse:

Etter en tids utlysning som vekket interessen hos 26 søkere, og en rekke intervjurunder, er ny assistenttrener for TIL B/NTG på plass. Kjetil Warholm trer inn i rollen som assistenttrener og er i gang allerede.

Erfaren trener

33-år gamle Warholm kommer nå fra en stilling som lærer på fotballinjen hos Tromsdalen VGS, men er også kjent som assistenttrener for TIL2020 sesongen 2022. Senja-væringen har lang fartstid fra fotballen til tross for sin unge alder, og har fem sesongen bak seg som hovedtrener for FK Senja i 2. og 3. divisjon.

- Vi var tydelige i hvilken profil vi ønsket å få inn i teamet rundt TIL B, hvor det var viktig å få inn noen med god trenererfaring. Det har vi nå fått i Kjetil, sier utviklingsansvarlig Robin Bergfald.

- Gjennom samtalene vi har hatt med Kjetil, har han imponert med sine tanker om spillet og spillerutvikling. Når han i tillegg kan vise til en god bakgrunn og er en som fotball-Tromsø snakker varmt om, er vi sikre på at dette kommer til å bli en riktig ansettelse for begge parter.

- Vil være med på å skape den neste A-lagsspilleren

Selv om Warholm allerede er i gang med jobben i TIL, er han ansatt hos Tromsdalen VGS ut januar, før han da for fullt tar fatt i assistenttrener-rollen. Treneren selv er svært motivert for sin nye stilling.

- Jeg gleder meg til dette. TIL har jobbet godt med å produsere sine egne spillere over mange år, og det trigger meg å være med på å skape den neste A-lagsspilleren, sier Kjetil Warholm som er den siste signeringen i støtteapparatet rundt TIL B/NTG.

Slik ser apparatet rundt TIL B/NTG ut:

  • Hovedtrener - Lars-Gunnar Johnsen
  • Assistenttrener - Kjetil Warholm
  • Keepertrener - Merete Johansen
  • Spillerutvikler NTG/Hovedtrener NG17 - Mads Dahm
  • Fysisk trener 16-19/Assistenttrener NG17 - Robert Rydningen
  • Fysioterapeut - Magnus Børsheim Kalstad

Vi fryser prisen på sesongkort

Kjøp sesongkort før 31. januar, unngå prisøkning på 10%.

Klikk for å kjøpe

Annonse fra Eliteserien: