Viktig signering på plass

Vår kanadiske sisteskanse Simon Thomas (32) har signert en ny avtale med klubben som strekker seg ut sesongen 2023.

Annonse:

Simon Thomas har siden han ankom klubben før 2021-sesongen bidratt både på og utenfor banen med sine ferdigheter som leder, erfaring og profesjonalitet. Nå forlenger klubben avtalen med han med en sesong til.

- Simon er en helprofesjonell keeper som tok store steg i fjorårssesongen og en veldig viktig bidragsyter i miljøet vårt. Vi gleder oss til å se han utvikle seg ytterligere i sesongen som kommer, sier sportssjef i TIL, Lars Petter Kræmer-Andressen.

Simon gleder seg til å ta fatt på en ny sesong, og med familien på plass i Tromsø.

- Jeg ser fram til den kommende sesongen, en sesong som kommer til å bli veldig spennende med tanke på den utviklingen vi hadde som individer og lag i fjor. Vi har lagt ned mye arbeid, men det gjenstår fortsatt mye arbeid for oss alle. Jeg ønsker å bidra med mine egenskaper som leder og sørge for at alle gjør det som skal til for at vi tar nye steg. I tillegg skal jeg gjøre mitt for å spille kampene som kommer, sier Simon Thomas.

Vi gleder oss til den kommende sesongen!

Sikre deg fast plass på stadion

Sesongkortet – nøkkelkortet til ditt andre hjem, beviset på at du er rød og hvit i hjertet og er en del av det STORE LAGET. Vi lanserer fra 2023 sesongkortet ditt som abonnement.

Les mer om TIL+ her

TILpluss 1400x300.png

 

Annonse fra Eliteserien: