Vi har fire kandidater til årets fotballfrivillig - Stem her

Denne høsten skal OBOS i samarbeid med Norsk Toppfotball, Toppfotball Kvinner og Norsk Ligafotball kåre Årets fotballfrivillig. Vi har fire flotte kandidater som kan stikke av med prisen.

Annonse:

Kampanjen Årets fotballfrivillig har to hovedmål: den skal hedre og anerkjenne de som allerede gjør en enorm innsats som frivillige i fotballen i dag, og den skal rekruttere nye frivillige.

– I år har vi et ekstra fokus på ungdommen, vi ønsker enda flere unge frivillige. Derfor skal vi dele ut to priser: Årets fotballfrivillig og Årets unge fotballfrivillig. Det finnes så mange fantastiske frivillige der ute, så jeg er helt sikker på at vi får mange flotte nomineringer og kandidater til prisene, sier Eddie Chr. Thomas i OBOS.

Vi i Tromsø IL er avhengig av frivillig arbeid for at alle våre supportere, besøkende og barn skal få en best mulig opplevelse på arrangementer i vår regi.

Blant alle disse herlige og hardtarbeidende frivillige har vi hele fire kandidater i semifinalen til «Årets fotballfrivillig»

Kandidat 1 - Eli Margrethe Sawyer

Hun har en evne til å være overalt samtidig. Tross kronisk smerte, står hun på for hele byen, og i særdeleshet TIL. Hun arbeider på alle kampdager og mange ukedager. Hun selger varer,og organiserer garderoben i både akademi og på
kvinnesiden. Hun baker kaker når noen har bursdag, smører brødskiver og knytter skoene for de minste.

Stem på Eli her

Kandidat 2 - Tobias Wulff Larsen

Tobias Wulff Larsen, eller «Trikse-Tobias» som han ofte omtales, er frivillig både på trenersiden
og på fotballfritidsordningen i tillegg til å underholde store og små med triksingen sin. Tobias er nominert i kategorien «Årets fotballfrivillig UNG»

Stem på Tobias her

Kandidat 3 - Kjøkkendamene på gamle TIL-huset

I over 50 år har de stått støtt for å lage mat til frivillige og ansatte på hver eneste kampdag.

Stem på kjøkkendamene her

Kandidat 4 - Benedicte Fagervoll

Frivillighetskoorsinator. 24 år gammel, og allerede drevet innen frivillighet. Benedicte smiler og hilser på alle, og gjør hverdagen til de frivillige bedre.

Stem på Benedicte her

Annonse fra Eliteserien: