Vender hjem

Etter to innholdsrike sesonger som arrangementssjef har Ingar Angell Nicolaysen valgt å si opp sin stilling. Nå tar han med seg erfaringene han har høstet og vender kursen hjem til Sortland.

Annonse:

Siden Ingar Angell Nicolaysen entret Romssa Arena og den rødehvite drakten for snart to år siden har klubben gjennomgått mye, og opplevd mange høydepunkter. Nå takker vi av en fantastisk person og kollega som har gjort en strålende jobb for klubben i tiden han har vært her.

Kommersiell leder i TIL, Wiggo Yttergård skryter av jobben Ingar har gjort for klubben.

- Ingar har gjort en utmerket jobb som leder for arrangement, og de resultatene han har vært med å skape er helt uten sidestykke, blant annet har publikumsveksten vært fenomenal. Jeg vil også benytte anledningen til å takke Ingar for det han har tilført gruppen, ikke bare gjennom godt arbeid, men også som personen han er. Vi kommer til å savne energien og pågangsmotet han har gitt både de ansatte og klubben. Vi ønsker han masse lykke til videre, sier kommersiell leder i klubben, Wiggo Yttergård.

En sammenhengende opptur

Reisen fra Ingar Angell Nicolaysen startet og frem til i dag har vært en sammenhengende opptur som toppet seg med bronsemedaljen i fjorårets Eliteserie.

- Det har vært en sammenhengende opptur siden jeg startet i jobben for snart to år siden, og som toppet seg med bronsjemedaljen i Eliteserien og utmerkelsen "Årets klubb". I tillegg har vi hatt en enorm vekst med supportere og samspillet med supporterklubbene har vært meget givende. Jeg er utrolig takknemlig for at TIL ga meg sjansen, og de opplevelsene, erfaringene og nettverket jeg har høstet tar jeg med meg videre når jeg nå flytter hjem til Sortland, sier avtroppende arrangementssjef Ingar Angell Nicolaysen.

Vemodig å forlate

Nicolaysen synes det er vemodig å forlate klubben, men for han var timingen riktig.

- Det er vemodig å slutte nå, men for meg var timingen riktig. Da jeg startet i jobben var interessen for å gå på kamp blant Tromsøpublikummet ikke akkurat fantastisk. Sammen med våre frivillige, ansatte i klubben, samarbeidspartnere og supportere har vi jobbet knallhardt og løftet opplevelsen av å gå på kamp mange hakk. Det er veldig gledelig at så mange vil gå på kamp på stadion igjen. Jeg ser fram til å komme på kamp i løpet av årets sesong med TIL-skjerfet rundt halsen og som supporter, sier Nicolaysen. 

Europaeventyr i vente

En sesong med mange høydepunkter i vente.

- Det er ingen tvil om at klubben har en spennende sesong i vente. Med både seriespill, cupspill og den store gulroten som er Europacup så blir det en innholdsrik sesong for alle i og rundt klubben. Nå har du muligheten til å kapre en av Tromsøs mest spennende jobber så det er bare å søke, avslutter Nicolaysen.

Lykke til videre Ingar!

Søk på stillingen her

Annonse fra Eliteserien: