Vår nye hovedtrener

Jørgen Vik er ny TIL-trener.

Annonse:

Jørgen Vik ble mandag klar som ny hovedtrener i TIL. Han er enig med klubben om en avtale som strekker seg ut sesongen 2026. Han har siden 2021 vært trener i teamet rundt a-laget. Nå rykker han opp og blir klubbens nye hovedtrener.

Vik gleder seg til å ta fatt på jobben som hovedtrener.

- Jeg gleder meg til å komme i gang med å lede spillergruppen og teamet rundt a-laget og ser fram til å fortsette den utviklingsprosessen som vi er inne i. Vi skal jobbe knallhardt for å ta nye steg i den kommende sesongen, sier hovedtrener Jørgen Vik.

Sportssjef Lars Petter Kræmer-Andressen skryter av utviklingen til klubbens nye hovedtrener.

- Jørgen har tatt store steg siden han kom til klubben, og vi er trygge på at han kommer til å lede laget på en god måte fremover. Vi ser fram til å fortsette prosessen med han som hovedtrener for a-laget og teamet rundt. I tillegg kommer vi til å ansette en person til som går inn i teamet rundt a-laget, det vil vi komme tilbake til, sier sportssjef Lars Petter Kræmer-Andressen.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om vår nye trener utover dagen og morgendagen. Følg oss på til.no, Facebook, Instagram, TikTok og Twitter.

Vi fryser prisen på sesongkort

Kjøp sesongkort før 31. januar, unngå prisøkning på 10%.

Klikk for å kjøpe

Annonse fra Eliteserien: