TIL-supporterne mobiliserer i Oslo

Førstkommende søndag møter vi Vålerenga på Intility i en tøff bortekamp. Lurer du på hvor TIL-supporterne møtes før kamp og hvor du får kjøpt billett til bortefeltet? Her får du svaret.

Annonse:

Historien viser at det bestandig er mye TIL-supportere på plass når TIL møter Vålerenga i Oslo. I fjor høst var det cirka 250-300 TIL-supportere på bortetribunen og supporterne laget en fantastisk stemning. Støtten fra tribunen er uvurderlig for oss og vi håper å se like mange og kanskje flere på TIL-supportere på Intility i år.

Før kamp inviterer supporterklubben Forza Tromsø alle TIL-supportere til vorspiel før kamp. På Store Stå pub på Bislett er alle med rødt og hvitt hjerte velkommen. Puben åpner kl.12:000 og ligger rett ved Bislett Stadion, Theresesgate 51. For å komme seg dit kan man ta trikk 17/18 mot Rikshospitalet fra Jernbanetorget. Til Bislett tar det cirka 9 minutter og trikken stopper rett utenfor puben.

- Vi vet at det bor mange TIL-supportere på Østlandet og vi håper å kunne bygge opp et enda større miljø i sør. Å møtes før kamp er en perfekt mulighet til å bli kjent med likesinnete og andre som heier på TIL. I tillegg lover vi veldig god stemning, sier Morten Killingberg, leder i Forza Tromsø.

TIL-supporterne drar i samlet tropp fra puben til stadion. Transport fra Store Stå Pub på Bislett til Intility: Buss 21 mot Helsfyr, avstiging på Hasle. Bussen tar cirka 15 minutter og det er cirka 10 minutters gange til stadion.

Billetter til bortefeltet

Bortetribunen på Intility er felt 201/202 på DNB-tribunen. Se kart nedenfor. Tribunen som vender mot nord.

Kjøp billett til bortefeltet her

Bruk promokode borte218 for å få tilgang til bortefeltet

Annonse fra Eliteserien: