Ute og inspirerer unge keepere

Vår keepertrener, Kamil Olsztynski, har et brennende engasjement for å spre inspirasjon og motivasjon til unge keepere. Denne uken har han og hans keeperteam hatt to økter med unge, håpefulle spillere.

Annonse:

Mandag var Kamil og hans bunnsolide keeperteam i Kroken og hadde trening med unge keepere fra Ulfstind, Kroken og Reinen. Jacob Haugaard tok seg også tid til å bli med dagen etter seieren i Slaget om Nord-Norge.

IMG_2714.jpg
På besøk i Kroken

 

Nytt av året, er at A-keeperne har trening for våre egne breddelag med jevne mellomrom. Dette foregår i Lerøyhallen og er blitt et populært tilbud.

IMG_2760.jpg
Onsdag hadde vi intern keepertrening i Lerøyhallen for interesserte TIL-spillere.

Vår keepertrener, Kamil Olsztynski, gjør suveren jobb ved å være ute og inspirere unge keepere. Han setter av mye tid til det og han mener det er et viktig tiltak.

-Min hovedjobb er å være keepertrener på A-laget. Men jeg brenner veldig for å spre kunnskap og inspirasjon til barn og ungdom, slik at enda flere har lyst å bli keepere. Derfor ønsker jeg og A-keeperne å delta på treninger, både internt i TIL og i lokale klubber, med jevne mellomrom, sier Kamil. 

IMG_2750.jpg

Han skryter av keeperne på A-laget.

-De er bunnsolide mennesker med gode verdier. De ser viktigheten av å være gode forbilder for morgendagens keepere.

Annonse fra Eliteserien: