Tusen takk for innsatsen, Berit

Etter 25 år i TIL har Berit Berg valgt å si opp sin stilling og tre inn i pensjonistenes rekker.

Annonse:

Hun fylte 70 år i fjor høst, og har nå funnet ut at tiden er inne for å trappe ned og gjøre andre ting.

- Jobben i TIL er til tider altoppslukende og man må ha helse og overskudd til dette. Nå føler jeg at tiden er moden for å slippe til yngre krefter, og ta fatt på pensjonisttilværelsen med barn og barnebarn rundt meg, sier Berit Berg.

En epoke

Da Berit startet i klubben i 1999 var det bare syv personer som jobbet i klubben, inkludert trenerteamet med Terje Skarsfjord i spissen. Reisen fram til i dag har inneholdt store endringer og Berit har bidratt sterkt på mange områder.

- Vi vil takke Berit for en enorm innsats for Tromsø IL i alle disse årene. Berit har, gjennom 25 år, vært en svært sentral person i Tromsø IL, og hun har gjennom årene vært innom de fleste funksjoner i klubben. Berit er på sett og vis en personifisering av Tromsø IL, sier leder i Yngres avdeling Øivind Hansen.

- Mange vil nok trekke fram Berit sitt sterke bidrag til at vi fikk damefotballen inn i klubben, og hun blir med rette kalt damefotballens mor i TIL, fortsetter Øivind Hansen.

Lerøyhallen

De siste årene har Berit hatt kontorsted i Lerøyhallen, og vært tett på aktiviteten og lagene i klubben.

- Det har vært en sann glede å få ta del i en svært etterlengtet fotballhall for alle ungene i TIL, sier Berit Berg.

- Den betyr enormt mye for unge fotballspillere i dag, og det er utrolig fint å se hvor mye aktivitet den skaper, sier Berg.

Berit vil ha sin siste arbeidsdag i TIL i slutten av februar.

Tusen hjertelig takk for den jobben du har gjort for klubben, Berit!

Annonse fra Eliteserien: