NTB_HDE2f8AeuvI

TROND MOHN GIR 25 MILLIONER TIL TROMSØ IDRETTSLAG

Vil bidra til omfattende oppgraderinger av Romssa Arena og med det til at europacup vil være mulig å spille på egen hjemmebane.

Annonse:

I dagene etter at vi ble nr 3 i Eliteserien og jubelen over å være kvalifisert for europacup hadde lagt seg, fikk vi kravene fra UEFA. Vi innså raskt at Romssa Arena manglet mye for å bli godkjent kamparena og at investeringene kom til å bli store.

For noen uker siden kunne vi lykkelig fortelle at Sparebank1 Nord-Norge og Samfunnløftet gikk inn med 12,5 millioner kroner og i dag har vi nok en god nyhet å fortelle om.

Han er fra Bergen, men har gjennom mange år vist sin kjærlighet til Nord-Norge. Han har bl.a. bidratt med midler til forskning og utstyr som sørger for at Universitetssykehuset Nord-Norge er ledende innenfor flere områder. I tillegg har han vært avgjørende for at Tromsø Idrettslag er en del av toppfotballen i Norge. 

Nå gjør han det igjen! Trond Mohn gir 25 millioner kroner til utviklingen av Romssa Arena.

Det er vanskelig å sette ord på det jeg, og alle vi som er en del av Tromsø Idrettslag, føler nå.

— Stig Bjørklund, styreleder i Tromsø IL

«Det er vanskelig å sette ord på det jeg, og alle vi som er en del av Tromsø Idrettslag, føler nå. Tenk at det finnes mennesker som Trond Mohn. Vi er så utrolig takknemlige for det han har gjort for oss gjennom mange år og hadde ikke forventet mer. Likevel kommer han på banen igjen og er med på å sørge for at vi kan spille europacup på Romssa Arena», sier styreleder Stig Bjørklund.

Denne betydelige støtten markerer nok en milepæl i Mohns lidenskap for Nord-Norge og norsk idrett.

«Selv om jeg har mitt hus i Bergen, så er det ingen hemmelighet at jeg har en dyp kjærlighet til Nord-Norge. Jeg vet hvor mye TIL betyr for byen og regionen. Publikum fortjener å oppleve at klubben spiller europacup på sin egen hjemmebane og da er det veldig hyggelig å bidra til dette», sier Trond Mohn.

Publikum fortjener å oppleve at klubben spiller europacup på sin egen hjemmebane

— Trond Mohn

«Jubelen sto i taket da vi fikk meldingen om at Trond hadde overført 25 millioner kroner til vår bankkonto. Nå skal vi sørge for at pengene blir til synlige resultater som alle kan ha glede av i mange år fremover. Vi er godt i gang med arbeidet og i løpet av året kommer både spillere og tilskuere til å oppleve en vesentlig oppgradert stadion. Jeg vil på vegne av hele TIL-familien si tusen takk til Trond. Han er et unikt menneske med et varmt hjerte», sier daglig leder Øyvind Alapnes.

Med støtten fra Trond Mohn kan Tromsø Idrettslag se frem mot en lysende fremtid på Romssa Arena, både på og utenfor banen.

Annonse fra Eliteserien: