6O8A2564 Large

To seire og ett tap for akademiet

Annonse:

 

Krokelvdalen - Tromsø IL B 0-3 (0-0)

Kroken Kunstgress, 11.05.2024

Tromsø IL sine rekrutter fortsatte seiersrekken i helgen, og står med full pott etter fire runder i 4. divisjon. Dette var opprinnelig runde nr. 5, men Storelva trakk laget sitt før denne helgen og dermed mistet TIL B seieren fra første serierunde.

- Fokuset gjennom treningsuka var på angrepsspill, med påfølgende omstilling og gjenvinningsspill. Vi så en del gjenkjenning fra ideene på treningsfeltet og syntes gutta var profesjonelle gjennom store deler av kampen. Fint å få flere i gang med mål og assist, forteller hovedtrener Lars-Gunnar Johnsen.

- Vi gleder oss til ny, god treningsuke hvor vi kan bli bedre individuelt og i lag.

Sogndal - Tromsø IL Nasjonal G17 1-3 (0-1)

Fosshaugane Campus, 12.05.2024

En lang bortetur ga tre poeng i bagasjen for akademiets G17-lag.

- Dette var en variabel kamp fra vår side. Vi leverer til tider fantastisk angrepsfotball, men slurver samtidig en del med det vi gjør med ball. Det er tilfredsstillende at vi ser igjen mye av det vi jobbet med på feltet i forkant av kampen, sier hovedtrener Mads Dahm.

- Vi er fortsatt ikke gode nok i det defensive boksspillet, og vi jakter fortsatt årets første «clean sheet» i seriesammenheng.

Vålerenga - Tromsø IL Nasjonal G14 15-1 (9-1)

Valle Hovin, 11.05.2024

Det ble stortap i Oslo for akademiet yngste lag.

- Fra kampstart er vi ikke klare og motstanderen moser oss fysisk. Vi stresser mye på ballen og vår 1v1-def så vel som off.  er på et altfor lavt nivå, forteller hovedtrener Kenneth Ravnborg.

- Vi ligger under 9-1 til pause og vi får en endring ved pause, noe som gir oss litt momentum i begge retninger. Når de scorer 10-1 går vi tom for energi og de får mange enkle mål. Vi har et par gutter som gjør det det fint, men resten har en opptreden de gjerne vil glemme. 

- Vi fortsetter å jobbe på, avslutter den danske hovedtreneren.

Annonse fra Eliteserien: