Tilbake i rødt og hvitt

Lars Henrik Baal Andreassen blir en del av TIL-akademiet som assistenttrener for Nasjonal Gutter 14 sammen med hovedtrener Rune Berger og assistenttrener Torjus Thomassen.

Annonse:

Lars Henrik Baal Andreassen vender tilbake til klubben, ikke som spiller, men som trener. Sammen med hovedtrener Rune Berger og assistenttrener Torjus Thomassen blir de trekløveret som skal ha ansvaret for TIL NG14 i sesongen som kommer.

Hovedpersonene gleder seg over å være tilbake i rødt og hvitt.

- Jeg synes det er stor stas å være tilbake og igjen bli en del av TIL. Det er litt som å komme hjem. Alfheim har vært en stor del av livet mitt, både fra et skoleperspektiv (elev på NTG)) og et fotballperspektiv. Jeg er takknemlig for muligheten, og skal jobbe knallhardt for å utvikle meg som trener. Det blir gøy å ta fatt på oppgavene og ikke minst bidra til at klubben tar nye steg med talentutviklingen, sier Lars Henrik Baal Andreassen.

Akademilederen er strålende fornøyd med å få Baal Andreassen på laget.

- Vi var i dialog med flere spennende kandidater til denne stillingen, og er strålende fornøyde med å få Lars Henrik på plass. Han kommer inn med en entusiasme og nysgjerrighet på trenergjerningen som vil tilføre oss masse. Lars Henrik er helt fersk som trener, men har en bakgrunn som spiller og lærer som er spennende for oss. Ikke minst er han en skikkelig TIL-gutt som brenner for klubben og er veldig reflektert rundt hva som kreves, sier akademileder Robin Bergfald.

En kjempespennende mulighet.

- Det blir kjempespennende. For min egen del å være i startgropen som trener, og den profesjonaliteten som er. Jeg har vært med på en del møter allerede og jeg blir inspirert av teamet som er i klubben, helt fra yngres og opp til a-laget. Jeg gleder meg utrolig, sier Baal Andreassen.

Ambisjonene er klare.

- Det er kanskje et klassisk svar, men jeg har lyst til å bli en så god trener som overhodet mulig, samtidig som jeg ønsker å ha det gøy på veien sammen med kolleger og spillerne. Det å få muligheten i TIL som en start på trenerkarrieren er fantastisk. Nå skal jeg bruke tiden til å lære så mye som mulig og på lengre sikt har jeg ambisjoner om å kunne livnære meg som trener på, enten slik som i dag i et akademi eller kanskje som en del av et a-lag, fortsetter han.

Ønsker å bruke erfaringen og kunnskapen slik at spillerne tar steg.

- Jeg ønsker selvsagt å bidra til at våre yngste spillere skal ta nye steg. Jeg var jo en type spiller som kom gjennom nåløyet, men jeg klarte ikke etablere meg helt på det øverste nivået. Jeg håper at jeg kan bruke av den erfaringen til å løfte våre spillere til å ta det ekstra steget. Det handler om å hver dag gjøre det lille ekstra som kreves for å prestere på høyeste nivå. I tillegg har jeg opparbeidet meg gode erfaringer som spiller gjennom min karriere. Det blir gøy å dele denne kunnskapen med spillerne, samtidig som jeg er bevisst på at jeg er fersk som trener og skal utvikle meg selv hver eneste dag, fortsetter han.

Gleder seg til sesongen som kommer sammen med resten av teamet på akademiet.

- Rune Berger er hovedtrener, mens jeg skal være med som assistent. Sammen med Rune og Torjus skal vi legge en god plan for sesongen som kommer. Det blir et utrolig spennende år, avslutter han.

Velkommen Lars Henrik!

Gjør et kupp i TIL-shoppen

Shop.til.no

 

Annonse fra Eliteserien: