Storseier mot serielederen

TIL B knuste serieleder Gjelleråsen hele 2-10 på bortebane.

Annonse:

Fredag tok Gutans nest beste menn turen sørover for å møte Gjelleråsen til dyst i 3. divisjon. TIL B som har kjempet på nedre halvdel i årets sesong hadde forberedt seg til å møte avdelingslederen.

Kalassifre

Selv om forberedelsene var unnagjort, var det nok ingen som hadde sett for seg dette fyrverkeriet av en fotballkamp. Allerede etter 4 minutter tok TIL B ledelsen ved Didrik Hafstad, før Gjelleråsen utliknet bare minuttene etterpå. Jesper Bergset Robertsen var ikke fornøyd med utlikningen og sørget for at de rødhvite tok ledelsen på ny etter 12 minutter.

Gjelleråsen utliknet på nytt, men da våknet nyervervelsen fra Grorud, Elias Aarflot, til liv. Etter at han klinket inn 2-3, den første av til slutt fire scoringer av Aarflot denne fredagen, så Gutan seg aldri tilbake. Lagene gikk til pause på den utrolige stillingen 2-6, og etter hvilen smalt rekruttlaget inn fire nye baller og fastsatte dermed sluttresultatet til 2-10. 

Før fredagens oppgjør mot TIL hadde Gjelleråsen kun sluppet inn ti mål på eget kunstgress, men på vei inn i helgen ble altså dette tallet doblet av et TIL-lag bestående av spillere som holdt junioralder med unntak av én spiller.

- Vi leverer skyhøyt

Hovedtrener for TIL B, Stian Johnsen, var full av lovord etter nedsablingen av serielederen.

- En meget god kamp hvor vi leverer skyhøyt mot serieleder. Vi føler vi ikke alltid har fått like godt betalt i kampene, men nå får vi god uttelling, sier den tidligere driblevingen fra Narvik.
- Det er all honnør til guttene for kampen de spiller nå og jobben de har lagt ned over tid.

Neste kamp for TIL B er allerede førstkommende onsdag da de reiser til Mjøndalen for å møte Mjøndalen 2. Med fem kamper igjen å spille ligger rekruttene på 7. plass i 3. divisjon, før andre kamper i helgen er spilt.

Kampfakta:


Gjelleråsen - TIL B 2-10 (2-6)
0-1, D. Hafstad (4. min)
1-1, Gjelleråsen (5. min)
1-2, Robertsen (12. min)
2-2, Gjelleråsen (23. min) 
2-3, Aarflot (26. min)
2-4, Aarflot (28. min)
2-5, Bjørgve (35. min)
2-6, Aarflot (45. min)
2-7, Aarflot (55. min)
2-8, Hjertø-Dahl (70. min)
2-9, Fjellstad Olsen (73. min)
2-10, Varmedal-Haugan (83. min)

Startlag: Tollefsen, Robertsen, Vik, Fjellstad Olsen, Monsen, Ottesen, T. Hafstad, Hjertø-Dahl, D. Hafstad, Bjørgve, Aarflot
Også benyttet: Andersen, Langmo, Winther, Kvam og Varmedal-Haugan

Annonse fra Eliteserien: