SNN Akademiet på første tur 2024

Annonse:

Første tur med SNN Akademiet 2024

SNN Akademiet ble utfordret av BOIF v/Steffen Jacobsen med å bidra med tips for gjennomkjøring av BOIF’s Fotballskole 27.02 i Bardufoss Storhall. I vinterferien var over 60 gutter og jenter fra BOIF, Målselv IL og Bardu IL fra 1. til 6. klasse påmeldt.

Tips kan vi sende, men kan vi ikke også bidra i praksis når alt stemmer?
Ja, selvfølgelig var det hyggelig for TIL med Sebastian Bjørhovde og Truls Jenssen fra SNN Akademiet å dra til Bardufoss å bidra. Ved ankomst på morgenkvisten i hallen ble Sebastian og Truls møtt av masse flott aktivitet for barna ledet av 6 dame/jente-trenere fra BOIF sammen med Steffen. Denne positive aktiviteten varte i fire og en halv time for ivrige og til slutt slitne spillere. Strålende innsats med masse fotballglede fra spillere og trenere!

I kulissene var det flere som bidro med lunch, utstyr på plass og litt trøst for de som trengte det. Truls fikk en hyggelig gjenforening utpå ettermiddagen med en legende i nordnorsk fotball. Lars Geir Andreassen en meget god stopper på sin tid (BOIF, Hamkam og Mjølner) dukket opp som bidragsyter på arrangementet og nå med jobb i BOIF – systemet. Sist disse møttes var 1980 i Nordkjosbotn på presselaget (se bildet) på turnering sammen med flere gode spillere fra TFK!

Virkelig artig mimring ble det med fotballhistorikk fra svunne tider og ikke minst de en husket fra dette presselaget. I den praten ble det spesielt mimring om Morten Nilsen (Mellombygd, BOIF, Fløya og TIL), en fantastisk spiss med særdeles gode tips til yngre spillere som fikk se han i action. Han hadde et tungt skudd, god fotballforståelse og headeferdiget på internasjonalt nivå. Hvordan han klarte å time og gå så høyt i hodeduellene, henge der opp og så heade like hardt som andre kunne skyte med beina? Det skulle vært filma!! Takk til alle for en flott fotballdag på Bardufoss!

Med vennlig hilsen
Truls Jenssen

Annonse fra Eliteserien: