SNN-akademiet på besøk i Vadsø

Truls Jenssen tok denne uka med seg SNN-akademiet til Vadsø. Norild IL var vertskap for en flott ettermiddag. Les Truls Jenssens reisebrev.

Annonse:

 Et godt samarbeid med ledere i Norild IL, ved Kjetil Tidemandsen og Pål Johnsen, gjorde sitt til at seansen med SNN Akademiet ble en særdeles trivelig happening. Først trening i Varangerhallen med 18 konsentrerte gutter og jenter. Kaosfirkant,  vendinger og føringer gjorde sitt med mange touch på ballen for hver eneste spiller.

Nordil3.jpg

Øvelsene er også for å gi tips og inspirasjon til å ta med på egentrening. Deretter spill med hvordan hjelpe 1 A som hovedmoment i spillet. Her responderte spillerne veldig bra, noe man kunne se når de avslutningsvis spilte uten frys fra TIL – trenerne!

Nordlys8.jpg

 Etter praksisen bar det bort i klubbhuset for trenerne og noen av spillerne for trenereforum. Her ble det både kos og fotballfaglig opplegg. Pizza, brus og kaffe gir god stemning  for frivillige trenere som ofte er i tidsklemma mellom familie, jobb og fotball! Når en da i tillegg får fotballfaglig påfyll blir 2 timer på kvelden matnyttig for nysgjerrige og reflekterte trenere med foredragsholdere. Særlig Bård Vegard Baltos foredrag om skadeforebygging ble godt mottatt.

Nordlys7.jpg
Bård Vegard Balto, som til daglig jobber i TIL-akademiet, holdt et fint foredrag om skadeforebygging

Takk for at vi fikk komme og lykke til videre Norild!

Hilsen Truls

Annonse fra Eliteserien: