SNN-akademiet i Lofoten og Vesterålen

SNN-akademiet har som hovedmål å reise rundt i landsdelen og gi inspirasjon til unge fotballspillere, samt overføre kunnskap til lokale klubber og trenere. I forrige uke gikk turen til Lofoten og Vesterålen.

Annonse:

 

Truls Jenssen og Ingar Nicolaysen tok i forrige uke turen til tre klubber i Hålogaland Fotballkrets. De startet på Myre i Vesterålen hos Morild. Deretter gikk turen til Ballstad i Lofoten, før de avsluttet på Stokmarknes. 

Innholdet i klubbesøkene, er først fotballtrening og deretter trenerforum. 

-Det er viktig for oss, at når vi besøker lokale klubber så skal både spillere og trenere få et tilbud fra oss. Målet vårt er gi inspirasjon og dele av vår kunnskap, til så vel barn som voksne, sier Truls Jenssen. 

IL Morild

Hos IL Morild møtte det opp 23 ivrige gutter og jenter. 

Fokus på trening var "første- angriper" og hvordan spillerne rundt kan hjelpe til. Dette er et viktig tema i den moderne fotballen.  

snn aka 3.jpg
På besøk hos IL Morild
snn aka 2.jpg
Ivrige gutter og jenter på Morild

 

Ballstad UIL

Ballstad UIL holder til i Lofoten, og 28 gutter og jenter deltok aktivt med på treningen med SNN-akademiet. Spillerne var i alderen 12-14 år. 

snn aka.jpg
På besøk hos Ballstad UIL

​​​​​

I tillegg til normal fotballaktivitet med viktige temaer, hadde også spillerne en reaksjonstest der våkenhet og raske bein var hovedfokuset.

 

snn aka 4.jpg
Spillerne klare til reaksjonstest

Stokmarknes IL

På dag tre var SNN-akademiet tilbake i Vesterålen, nærmere bestemt på Stokmarknes. 

På trenerforumet, etter en to-timers fotballtrening, ble det servert middag på klubbhuset og over 15 trenere deltok på forumet. 

vesterålen.jpg
På besøk hos Stokmarknes IL

Truls Jenssen er strålende fornøyd med dagene i Vesterålen og Lofoten.

-Det er deilig å se hvilken dugnadsinnsats som legges ned i klubbene. Dette er ivrige mennesker som bidrar enormt for sitt lokalmiljø. På vegne av SNN-akademiet ønsker vi å takke for at vi fikk komme på besøk, sier Jenssen. 

Annonse fra Eliteserien: