Slik skal klubben tiltrekke seg turistene

Med den økende turismen i byen ønsker klubben å tilby de som tar turen nordover en større opplevelse når de tar turen innom verdens nordligste profesjonelle fotballklubb. Et Æventyrlig samarbeid er opprettet.

Annonse:

Klubben har gjort seg flere tanker om hvordan den kan ta større del i turistnæringen og tilby opplevelser til både de som vet at byen har verdens nordligste profesjonelle fotballklubb og de som kanskje har interesse av den, men ikke har tenkt over det.

Nå etableres et samarbeid med reiselivsaktøren Æventyr fra Alta for å utvikle turistsegmentet og tilby opplevelser til både turister, innbyggerne i Tromsø og for bedrifter.

- Samtidig som turistmarkedet har økt enormt har vi i TIL vært altfor passiv i dette segmentet. Det skal vi gjøre noe med gjennom samarbeidet med Æventyr. Vi synes det er veldig gøy å ha Æventyr med på laget, de har kunnskapen om markedet og ser mulighetene sammen med oss. At Æventyr ser på klubben som en arena for å nå ut til flere og ikke minst skape opplevelser gleder oss, sier daglig leder i TIL, Øyvind Alapnes.

Test kunnskapen i vår Æventyrlige quiz og vinn en unik opplevelse. Klikk her for å delta

Et spennende samarbeid

En eventyrlig reise for Æventyr som har lagt stein på stein fra Alta og Finnmark.

- Vi har lagt stein på stein i Alta og Finnmark og har en ambisjon om å være en betydelig operatør innenfor reiseliv og opplevelser i Nord-Norge. Tromsø vil være et naturlig steg for vår vekst og utvikling. Tromsø er en internasjonal og nasjonal destinasjon basert på sine unike opplevelser, det urbane og spektakulær natur som er bynært, sier daglig leder i Æventyr, Vegard Berge Uglebakken. 

Et unikt samarbeid med en av Nord-Norges største merkevarer.

Vegard Berge Uglebakken på RIB-tur. Foto: Æventyr
Vegard Berge Uglebakken på RIB-tur. Foto: Æventyr

- Det å kunne bli samarbeidspartner med en av Nord-Norges største merkevarer som det TIL er, det er unikt for Æventyr i forbindelse med vår etablering i Tromsø. For oss har det alltid vært viktig å være tett på idrett og kultur som en god samarbeidspartner. Vi er blant annet samarbeidspartner med Alta IF lokalt i Finnmark. Det har gitt mange kule opplevelser sammen. Nå skal vi utvikle samarbeidet med TIL, og starter som kamppartner på Vinterkampen, TIL-Seinäjoki søndag 5. mars. Det gleder vi oss veldig til, sier Berge Uglebakken.

Fokus på kvalitetsopplevelser

Ønsker å treffe turistene med fengende konsepter og opplevelser.

- Det er mange turister innom Tromsø som kan ha gleden av å lære mer om klubben og stadion. Det er disse vi ønsker å nå ut til i større grad i tiden fremover. Vi ønsker å gi dem et minne i bagasjen på reisen hjemover, sier Alapnes.

De to daglige lederne er enige om at mulighetene Æventyr og verdens nordligste profesjonelle fotballklubb kan få til sammen er store.

- Fotball er verdens største idrett og når man har verdens nordligste profesjonelle fotballklubb i byen er det naturlig for oss å se på muligheter sammen med dem. Potensialet for å skape unike opplevelser for både turister, grupper og bedrifter er enormt og noe vi har stor tro på i årene fremover. Jeg gleder meg til å se hva vi klarer å få til sammen med TIL, sier Berge Uglebakken.

Alapnes legger til.

- Det er kult at verdens nordligste profesjonelle fotballklubb kan gå sammen med en så spennende reiselivsaktør som Æventyr for å sammen skape nye og minnerike opplevelser både for lokalsamfunnene og ikke minst turistene. Vi gleder oss til å utvikle et så spennende samarbeid som dette er med Æventyr, avslutter Alapnes.

I tillegg leverer de fantastisk sjokolade. Klikk på boblen nedenfor for å se gjengen på Alfheim smake på den.

Bli med på en Æventyrlig opplevelse. Kjøp billett til Vinterkampen her avspark på søndag kl.13.30 på Alfheim stadion

Har du TIL+ eller sesongkort kommer du gratis inn.

Tromsøbadet - 1920x1080.png

 

Annonse fra Eliteserien: