Snart øker prisen på sesongkort og TIL+

Torsdag 1. februar øker vi prisen på sesongkort og TIL+ sesongkortabonnement. Sikre deg plass til sesongstart til vår beste pris nå.

Annonse:

Med TIL+ sesongkortabonnement eller det klassiske sesongkortet er du sikret plass på Romssa Arena.

Samhold og kultur er noe som sitter i veggene på Romssa Arena, og prestasjoner skapes av det store laget. Det viktigste organet i klubben vår er supporterne, og sammen med dere skal vi fortsette reisen vår videre i 2024.

Vi har valgt å fortsette med 2023-prisen på sesongkort ut januar måned. Fornyer eller kjøper du ditt sesongkort innen 31. januar unngår du prisøkning (10%), og samtidig er du sikret ditt sete når vi skal spille første kamp i Europa-kvalik.

To måter å sikre seg plass til sesongstart

Det finnes to alternativer når du skal sikre deg plass til årets hjemmekamper i Eliteserien; TIL+ sesongkortabonnement eller ordinært sesongkort, men hva er egentlig forskjellen.

TIL+ sesongkortabonnement

Kjøper du TIL+ sesongkortabonnement abonnerer du på hjemmekampene akkurat som du abonnerer på Netflix eller Spotify på månedelig basis. På lik linje med det klassiske sesongkortet vil du være sikret plass på kampene så lenge du betaler den månedlige prisen (for eksemepel koster en plass på felt J, kr 249,-/mnd.

Dersom du hadde TIL+ sesongkortabonnement i sesongen 2023 trenger du ikke foreta deg noe annet enn å fortsette og betale den månedligeprisen for å være sikret din plass også i den kommende sesongen. Samme QR-kode som du brukte på kampene i fjor skal brukes i år. Se på det som et evigvarende sesongkort.

Sesongkort

Kjøper du et klassisk sesongkort betaler du en engangssum for din plass til den kommende sesongen. Dersom du hadde sesongkort i 2023 og enda ikke har fornyet bør du skynde deg for å sikre deg din plass. Den ble nemlig frigitt 31. desember 2023 noe som betyr at nye supportere kan sikre seg din plass om du venter for lenge med å fornye.

Vi fryser prisen på sesongkort

Kjøp sesongkort før 31. januar, unngå prisøkning på 10%.

Klikk for å kjøpe

Annonse fra Eliteserien: