Slik blir Gutans oppkjøring til 2023-sesongen

Se oversikten over A-lagets program frem mot sesongstarten.

Annonse:

Spillere og trenere har for øyeblikket en velfortjent ferie etter en flott 2022-sesong. Men like over nyåret er vi klar igjen for oppkjøring til en sesong der vi forhåpentligvis skal utvikle oss enda et steg videre. 

Januar

Spillerne starter opp tirsdag 9.januar. Trenerteamet møter dagen før for planlegging. 

20.-22. januar deltar laget på iTromsø Cup i Skarphallen. Denne turneringen ble arrangert i 2020, rett før korona-pandemien brøt ut, men har vært avlyst de siste to årene. Nå skal den arrangeres på nytt og det ser vi frem til. 

Fredag 27.januar kl13.00 spiller vi årets første treningskamp på full bane. Da tar vi turen til Trondheim og skal spille mot Rosenborg. 

NTB_mhFbZmeciEc.jpg
Tromsø 20220814. Tromsøs Ruben Yttergård Jenssen feirer 1-0 under eliteseriekampen i fotball mellom Tromsø og Kristiansund på Alfheim stadion.Foto: Marius Simensen / NTB

Februar

Mesteparten av aktiviteten i februar vil foregå i Spania. Det er to treningsleirer og den første turen er fra 3.-12. februar. Her skal det trenes og spilles to kamper. Den første kampen er mandag 6.februar mot IFK Gøteborg. Den andre er fastsatt til lørdag 11.februar, men her er ikke motstander endelig bekreftet. 

Den andre turen til Spania, er fra 18.-26.februar. Dette er en litt kortere treningsleir, men også her skal det spilles to kamper. Vi møter KFUM onsdag 22.februar, og avslutter mot Haugesund lørdag 25. februar. 

52466362640_bf37aafcd7_6k.jpg

Mars

I mars brøytes Alfheim og aktiviteten flyttes ut, så lenge været tillater det. Mars byr ellers på to treningskamper og sesongens første obligatoriske kamp, nemlig 5.runde i cupen borte mot Start. 

Søndag 5.mars tar vi imot Ranheim på Alfheim.

Søndag 12. mars kl.'17.00  spilles årets første tellende kamp. Da reiser vi til Sørlandet og skal spille mot Start i 4. runde av cupen.

Det vil sannsynligvis komme en kamp til i mars, men den kommer vi tilbake til når det blir avklart. 

NTB_Y1RkA9ov9yY.jpg
Drammen 20221009. Tromsøs Christophe Psyché (t.v.), trener Gaute Helstrup og Kent-Are Antonsen jubler etter eliteseriekampen i fotball mellom Strømsgodset og Tromsø på Marienlyst stadion.Foto: Lise Åserud / NTB

April

Seriestart i Eliteserien er i 2023 satt til 2.påskedag, mandag 10.april. Terminlisten kommer førstkommende fredag og da blir det avgjort om vi åpner hjemme eller borte. 

Før den tid, nærmere bestemt søndag 2.april, har vi generalprøve hjemme på Alfheim. Da tar vi imot HamKam. 

NTB_AR5d8TSmnG8.jpg
Tromsø 20220831. Runar Norheim jubler etter at han ga hjemmelaget ledelsen 1-0 i eliteseriekampen i fotball mellom Tromsø og Strømsgodset på Alfheim stadion.Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

 

Vi gjør oppmerksom på at endringer kan komme og vi skal gjøre vårt ytterste for å informere tidlig nok om det. 

For ytterligere spørsmål vedrørende sesongoppkjøringen, ta kontakt med sportssjef Lars Petter Kræmer-Andressen på [email protected]

Det er enda en stund til sesongstart, men allerede nå kan du sikre deg fast plass på stadion.

Kjøp TIL+ i dag så er du sikret hvert eneste spark på ballen!

TILpluss 1400x300.png

 

Annonse fra Eliteserien: