Skal styre skipet i to nye år

Ruben Yttergård Jenssen, kapteinen vår, forlenger avtalen og blir dermed TIL-spiller også de neste to sesongene.

Annonse:

Siden debuten i 2006, den gang kalt Tippeligaen har han spilt over 327 kamper for klubben. Han har gått fra ung og lovende til kapteinen som bærer klubben med stolthet.

Nå forlenger han avtalen ut sesongen 2025.

Lynraske forhandlinger

Ruben Yttergård Jenssen er stolt over å signere ny avtale og gleder seg til å fortsette reisen i årene fremover.

- Jeg er utrolig fornøyd med å få lov til og være med videre på den reisen vi har startet. Jeg skal ta vare på tilliten jeg har fått, og gleder meg til to nye år i den vakreste drakten. Det var de raskeste forhandlingene jeg har vært med på i min karriere. 3-4 intensive minutter så var vi enige om veien videre, sier en smørblid Ruben Yttergård Jenssen.

Sportssjef i klubben, Lars Petter Kræmer-Andressen har latt seg begeistre over utviklingen midtbaneeleganten har vist de siste sesongene og gleder seg over at han forlenger avtalen.

- Først og fremst er vi utrolig glad for at mennesket Ruben blir med videre. Han er en lederfigur som setter høye krav til seg selv og de rundt seg, også inspirerer han resten av laget til og hver dag utvikle seg både på og utenfor banen. Vi er utrolig glade for å ha han med videre, sier sportssjef Lars Petter Kræmer-Andressen.

Klikk her for å kjøpe billett til kampen mot Aalesund 8. oktober

Enorm stadionatmosfære

En klubb i god utvikling på flere områder.

- Identiteten som vi er i ferd med å skape er noe jeg er veldig stolt over å få være en del av. Ikke bare på banen, men også det som skjer rundt. Samfunnsarbeidet og måten vi som klubb ønsker å stå opp for andre på er helt topp. Det som skjer med stadionatmosfæren er helt fantastisk å få oppleve, der står vi sterkere enn noen gang før, spesielt takket være Forza Tromsø, sier kapteinen.

Må tørre å stille krav

Det er flere grunner til at Yttergård Jenssen fortsatt søker utvikling.

- Det som trigger meg til og fortsatt søke utvikling å bli bedre er flere ting; Det ene er den fantastiske spillergruppen som jeg får være en del av. Dem gir enorm motivasjon til å jobbe hardt. Det andre er trenerteamet som pusher oss, de både støtter og stiller krav. I tillegg til å ha den sterkeste fagkompetansen jeg har vært borti. Det tredje er ønsket om å lykkes med klubben i mitt hjerte og å utnytte hver eneste treningsdag og kamp, til å forsøke å dytte klubben med mitt lille bidrag i rett retning, sier Yttergård Jenssen.

Sportssjefen følger opp.

- Vi er imponert over måten han har fått med seg klubben dit den er i dag, først og fremst med måten har er på. Han er en spiller som setter klubben først. I tillegg til dette så fortsetter han å utvikle seg som spiller, både individuelt og som leder. Den utviklingen tror vi han kan fortsette også i årene som kommer, avslutter Kræmer-Andressen.

Gratulerer Ruben, vi gleder oss til fortsettelsen!

NTB_TYSfypGGsak.jpg
Ruben Yttergård Jensen jubler etter eliteseriekampen mellom Tromsø og Brann på Romssa Arena.Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

 

Annonse fra Eliteserien: