307019900_628022052147197_314745727790909326_n

Sammen om noe større

Vi ønsker alle et sterkt fotballfellesskap hvor vi spiller hverandre god. Kampen for Det Store Laget mot serieleder Molde er en hyllest til nettopp det.

Annonse:

De kalles gjerne for publikum, supportere, dugnadshelter, samarbeidspartnere, støttespillere, frivillige, ildsjeler, men egentlig er det gode rød-hvite venner som deler et felles ønske for sporten, laget, klubben, byen og landsdelen.Vi ønsker alle et sterkt fotballfellesskap hvor vi kan spille hverandre god. 

Kampen for Det Store Laget

Storkampen mot serieleder FK Molde som spilles 1.oktober på Alfheim, har vi valgt å kalle for «Kampen for Det Store Laget». Dette er en anerkjennelse av at samspillet mellom alle på det store laget gjør oss sterkere sammen. Alle som bidrar til et sterkere fellesskap er det vi kaller for «det store laget».

306161404_494731775500614_1159856582870725930_n.png

Klubben og A-laget setter stor pris på dette, og vil fremover jobbe aktivt for å styrke samspillet med våre omgivelser.

Kampopplevelser som mot RBK og Bodø/Glimt er noen av eksemplene som kan trekkes frem for å belyse dette. At det er masse folk legges merke til, både eksternt men spesielt lokalt på Alfheim. August Mikkelsen uttaler etter kampslutt at han fant krefter til å dra på det lille ekstra mot RBK i støtten han fikk fra et engasjert og oppofrende publikum.

Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB Scanpix
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB Scanpix

Høyt internasjonalt nivå

Forrige hjemmekamp mot Bodø/Glimt var det fullsatt på Alfheim for første gang på 11 år, hvor kampopplevelsen startet lenge før fløyta gikk for avspark. Ledet an av Forza Tromsø var det en stemning folk fikk kjenne på som best kan sammenlignes med tribunekultur på høyt internasjonalt nivå.

Ruben Yttergård Jensen, en mann med 297 seriekamper og 13 mål for TIL, uttaler etter kampen at det må ha vært tidenes beste stemning på Alfheim. For veldig mange av de som var på Alfheim var dette første opplevelse av et fullsatt stadion, hjemme på eget gress, på Alfheim.

6691 takk til alle dere som var med på å skape denne opplevelsen, og vi håper at mange av dere vil være med på å skape minnerike kampopplevelser sammen på Alfheim i tiden som kommer.

Lokale spillere

Tromsø IL er i Nord-Norge og for Nord-Norge. Derfor er vi svært stolte over at vi er rett bak Lillestrøm i å gi klubbutviklede spillere spilletid på øverste nivå i Norge.

Det viser at arbeidet som er lagt ned over mange år har en verdi, samtidig ser vi at det stadig kommer nye klubbutviklede spillere som banker på døren for mer spilletid i Eliteserien.

Et innblikk i faktisk spilletid på klubbutviklede spillere i Norge etter 21 serierunder i Eliteserien.
Et innblikk i faktisk spilletid på klubbutviklede spillere i Norge etter 21 serierunder i Eliteserien.

Bli med på laget

La oss, rød-hvite venner, skape flere gode fotballopplevelser i Tromsø i tiden som kommer – bli med på det store laget og gi gass!

Kjøp billett til Kampen for Det Store Laget her

Sammen skaper vi varige minner!
Sammen skaper vi varige minner!

 

Annonse fra Eliteserien: