- Samhold i fokus

Gatelaget er i gang med høstens treninger, og samholdet i gruppen blir sterkere og sterkere. Vi har tatt en prat med trenerne.

Annonse:

Gatelaget vårt er godt i gang med høstens treninger og i den forbindelse har vi tatt en prat med trenerne på laget, Veronika Sæthre og Naina Inauen om ukens økter og planene fremover. Begge spiller til daglig på TIL 2020.

Etter en liten sommerpause er det godt å være igang med treningene igjen.

- Det er gøy å være i gang igjen etter sommeren, og stemningen i laget er veldig god. Vi har også fått flere nye spillere og det er svært gledelig. Vi håper å se flere nye i løpet av høsten, sier Veronika Sæthre.

- Samholdet i gjengen er veldig godt og spillerne gleder seg til å komme på trening, både for å være sammen, men også for å bli bedre til å spille fotball. Fokus er at vi skal ha det gøy og den siste tiden har vi kjørt økter med fokus på touch og pasninger, samt mye spill, sier Naina Inauen.

Ønsker flere med på laget

Trener to dager i uken med felles lunsj.

- Vi trener mandager og fredager kl.12.00-14.00 på Romssa Arena. Da møtes vi først i kantinen for et felles måltid og deretter trener vi ute på kunstgresset. Det er fint å kunne møtes og prate om alt og ingenting før vi går ut og spiller fotball, sier Sæthre. 

Ønsker flere med på laget.

- Planen er å være på Romssa Arena frem til vinteren tar tak, også blir det treninger i Lerøyhallen når vinteren kommer. Alle er hjertelig velkommen på trening, ta med en kompis eller ei venninne og møt opp på stadion, avslutter Inauen

Husk neste hjemmekamp mot Sandefjord søndag 20. august kl.17.00.

Billett til kampen kjøper du her

Annonse fra Eliteserien: