Rød og hvit fra Tromsø

Annonse:

Nattens hendelser før slaget om Nord-Norge oppleves som urettferdig mot ønsket om å skape en positiv fotballopplevelse. Den kan best beskrives som destruktiv og feig, og bidrar potensielt til å ødelegge det sunne rivaleriet vi har med Bodø/Glimt.

Å gå inn for å ødelegge det supportere og fotballvenner gjør for å bygge opp under slaget om Nord-Norge ødelegger først og fremst ikke for motstanderlaget. Det er en handling som ødelegger for den gode felles kampopplevelsen vi alle ønsker. Vi håper at dette er en type adferd ingen i norsk fotball ønsker velkommen.

I norsk fotball er det mange eksempler på at norsk tribuneliv er på vei oppover. Ikke la oss stoppe av en uønsket enkelthendelse som dette.

Vi i Tromsø IL har gjort et aktivt valg om at vi ønsker å bygge opp under en positiv og levende kampopplevelse, også for gjestende publikum.

Hvordan vi velger å reagere på slike hendelser som i natt kan vi velge selv. La oss i fellesskap bygge videre på det fantastiske positive engasjementet som nå er etablert i Tromsø. La oss skape en minnerik rød og hvit kampopplevelse.

Det blir masse folk, enormt engasjement og en opplevelsesrik kamp for store og små. Alle skal føle seg velkomne på Alfheim og en del av det store laget – EYA TIL!

 

Annonse fra Eliteserien: