Pellerin signerer for PRO TIL

Eiendomsutvikler Pellerin blir samarbeidspartner med klubben og går inn i klubbens nettverk PRO TIL.

Annonse:

Klubben har kommet godt i gang med arbeidet inn mot neste sesong, og først i rekken av spennende partnerskap er eiendomsutvikler Pellerin.

Kommersiell leder i TIL, Wiggo Yttergård er strålende fornøyd med å få Pellerin på laget, og mener det vil gi klubbens nettverk ytterligere mangfold.

Pellerin vil løfte nettverket

- Det er svært gledelig å få Pellerin med som samarbeidspartner i klubben. At de med deres kompetanse blir en del av PRO TIL vil løfte nettverket vårt. Pellerin har et stort hjertet for byen vår og ikke minst utviklingen av den. Vi ser fram til å skape enda sterkere opplevelser for byens befolkning sammen, sier kommersiell leder i TIL, Wiggo Yttergård.

Imponert over TIL 

Eirik Espejord i Pellerin er imponert over jobben klubben har lagt ned de seneste årene og gleder seg over inngåelsen av samarbeidsavtalen.

- Vi er veldig glade for å bli samarbeidspartner med TIL og å bli en del av klubbens nettverk, PRO TIL. Den jobben som klubben har lagt ned de seneste årene har imponert oss og måten de inkluderer byen og skaper opplevelser for flere på faller oss nært, sier Eirik Espejord i Pellerin.

Samfunnsengasjement skaper verdi for byen

Pellerin synes det er naturlig og viktig å støtte den jobben TIL gjør gjennom sitt samfunnsengasjement med å inkludere, forebygge utenforskap og skape sosiale og trygge arenaer.

- Den jobben som TIL gjør med blant annet gatelaget er i så måte et strålende eksempel. Vi ser fram til å utvikle samarbeidet med klubben, sier Espejord.

Hjerterom for byrom

- Vi arbeider daglig med vår visjon «Hjerterom for byrom» som betyr å skape en god by for mennesker å bo og leve i. Vi ønsker også å spille byen god ved å skape et lag mellom mange aktører og interessenter, som sammen utvikler byen, sier Espejord.

Flere på vei inn på laget. 

- Vi har kommet godt i gang med arbeidet med å bygge neste års lag med samarbeidspartnere og har flere nye og spennende samarbeid på gang, avslutter Yttergård.

Velkommen på laget Pellerin!

Annonse fra Eliteserien: