Over 1000 barn og unge på kamp på søndag!

Responsen etter at vi lanserte "Ta med klassen på kamp" sammen med Altibox og Norsk Toppfotball har vært fantastisk, og rammen før kampen mot Viking er dermed satt.

Annonse:

På søndag kl.17.00 møter vi Viking på Romssa Arena, og på tribunen finner vi over 1000 barn og ungdom fra klassetrinnene 1-10. Helt fantastisk! 

Samfunnsansvarlig i klubben Monica Holmbukt gleder seg stort over responsen og mener vi har truffet en nerve. Hun håper enda flere klasser melder seg på. 

Hva tenker du om responsen etter lansering?

- Først og fremst er det veldig gledelig. Når så mange klasser ønsker å komme på kamp viser det at vi har et symptom på at folk ønsker å gjøre noe sammen. Vi som klubb skal fortsette å ta samfunnsansvar å være en møteplass for barn og ungdom, og gi dem muligheter til å være med på både sportslige og kulturelle aktiviteter. Barna og ungdommen trenger slike opplevelser sammen. Vi ser virkelig fram til å ønske alle velkommen på kamp på søndag, sier samfunnsansvarlig i TIL, Monica Holmbukt.

Kan klassene melde seg på fortsatt?

- Det er ikke for seint å melde seg på, og vi ønsker veldig gjerne å få enda flere klasser på kamp. Siste frist for påmelding er fredag kl.23.59. Samle klassen å be lærer sende en e-post til oss så ordner vi med billetter, avslutter Holmbukt. 

Slik får du billetter til klassen:

Læreren sender en e-post til [email protected] med informasjon om kontaktperson (navn, e-post og telefonnummer) + hvor mange elever som ønsker å være med på kampen.

I retur sender vi kontaktperson billettene som påtar seg ansvaret for å ta med seg klassen på kamp.

Tilbudet gjelder for klassetrinnene 1-10. klasse.

Velkommen på kamp!

Ordinære billetter til kampen kan du kjøpe her

TIL+ sesongkortabonnement kjøper du her

Annonse fra Eliteserien: