Økning på 70%

Kampen mot Molde endte ikke bare med 1-0 seier, den ga oss en fantastisk opplevelse sammen med rekordhøye 3723 publikummere.

Annonse:

For å finne like godt publikumsoppmøte i en serieåpning hjemme på Romssa Arena må vi helt tilbake til 2016. På mandag var 3723 røde og hvite innenfor portene og bidro til at laget tok seieren hjem mot Molde. 

Sammenlignet med første kamp i fjorårssesongen er det en økning på 70%. Det er rett og slett fantastisk, og gleder arrangementsansvarlig i klubben, Ingar Nicolaysen av to grunner.

- Det er svært gledelig med en såpass stor økning, noe som viser at folk er interessert i TIL igjen. Også er det helt avgjørende for å skape gode resultater på Romssa Arena at guttene har bred støtte. Uten et så godt publikum som vi hadde på mandag, tviler jeg på at vi hadde holdt unna mot Molde. Kampen var rett å slett en seier for hele byen, sier arrangementsansvarlig i TIL, Ingar Nicolaysen.

Over 2000 solgt til Viking

Neste mulighet til å sikre tre hjemmepoeng er mot Viking søndag 23. april kl.17.00. Allerede er det solgt over 2000 billetter til kampen. Hiv deg rundt å ta med familien eller vennegjengen så ses vi igjen da også!

Kjøp billett her

Nedenfor finner du publikumstallet på første hjemmekamp i perioden 2015-2023.

 

Annonse fra Eliteserien: