Nytt salg fra Tromsø IL

- Alt har en verdi og nå kom det til et punkt hvor begge partene er fornøyde, sier Øyvind Alapnes.

Annonse:

Gjennom vinteren har det blitt klart at TIL har solgt profilene Eric Kitolano, Warren Kamanzi og August Mikkelsen. Torsdag morgen ble det klart at et nytt salg er bekreftet ut dørene på Alfheim.

- Vi har vist om interessen lenge og har klart å holde det skjult fra omgivelsene, noe som har hjulpet til å få gode forhandlinger om dette salget. Takket være salgene av Eric, Warren og August har vi vært i en etterlengtet posisjon hvor vi kan si nei til budene som har kommet, sier daglig leder Øyvind Alapnes.

- Men alt har en verdi og nå kom det til et punkt hvor begge partene er fornøyde, sier Alapnes som ikke legger skjul på at det har vært vanskelig å ha en god dialog med salgsobjektet selv.

- Vi forsøkte tidlig å gå i dialog, men har faktisk ikke klart å få et ord ut av salgsobjektet. Denne stillheten gjorde det noe utfordrende, forteller den daglige lederen. Han velger samtidig å gi honnør for at arbeidsoppgavene ble utført, til tross for manglende dialog.

 - Uten å spekulere for mye i hvorfor det ble en slags stille protest, ser vi at dette kan ha en sammenheng med at vi snakker om et salg av en sofagruppe, sier Alapnes om at UNN har kjøpt sofagruppen ved inngangen til kantina.

- Vi skal fortsette å utvikle våre egne

Når sofagruppen nå forlater Alfheim til nye utfordringer hos UNN, er bekymringene lave internt i klubben for hvordan man skal håndtere avgangen.

- Dette er helt i tråd med vår strategi. Sofagruppen kom ung og uerfaren til oss, uten å ha så mye som en eneste kamp i Eliteserien. Vi skal fortsette å utvikle våre egne og når er det andre møbler som kan ta steget opp og få tillit på Alfheim, sier sportssjef Lars Petter Kræmer-Andressen, som stiller seg undrende til at dette i det hele tatt er en nyhetssak.

 

324464114_712881440345737_4721679743151142421_n.jpg
Sofagruppen går nå videre til nye utfordringer

 

Annonse fra Eliteserien: