IMG_5667

Ny kontrakt på bursdagen

Jens Hjertø-Dahl, en av våre største talenter, signerte i dag ny kontrakt med klubben. Kontrakten varer ut sesongen 2025.

Annonse:

Hjertø-Dahl er i sterk utvikling som fotballspiller. Det blir belønnet med ny kontrakt i TIL. På sin egen 17-årsdag, satte han i dag signaturen på en kontrakt som binder han til klubben i flere år fremover. 

Hjertø-Dahl er veldig glad for en ny langtidskontrakt med TIL. 

-Jeg er veldig glad og stolt over å signere ny kontrakt med klubben. Jeg trives godt her og opplever at jeg utvikler meg som fotballspiller. At det skjer på min egen 17-årsdag, er også litt artig og spesielt. Det er en fin bursdagsgave, smiler Hjertø-Dahl. 

Kontrakten varer ut sesongen 2025. Team Manager, Lars Petter Andressen, er selvsagt også svært fornøyd med å signere Hjertø-Dahl på en lengre kontrakt. 

-Jens er ung og fremadstormende. Han tar stegene på en veldig fin måte og han er en spiller vi har store forhåpninger til i fremtiden. Han er en svært spennende spiller og jeg har en følelse av at Alfheim-publikummet får se mye av han i årene som kommer, sier Andressen. 

Vi gratulerer Jens Hjertø-Dahl med 17-årsdagen og ny kontrakt!

Annonse fra Eliteserien: