Casper Kleiva

Ny akademispiller med sin første proffkontrakt

17 år gamle Casper Kleiva har signert sin første proffkontrakt med Tromsø IL.

Annonse:

Casper Kleiva, som fylte 17 år 10. mai, signerte tirsdag sin første proffkontrakt med Tromsø IL.

- Det kjennes skikkelig flott ut. Dette er en stolt øyeblikk for meg, forteller den offensive midtbanespilleren som i vinter var med A-laget på treningsleir.

- Å få være med på treningsleiren var overraskende, men inspirerende. Jeg er takknemlig for tilliten TIL gir meg med å tilby meg signerer en proffkontrakt med TIL, spesielt i en periode hvor jeg egentlig er skadet.

Den spennende fotballspilleren er på bedringens vei etter en langtidsskade, og har fortsatt et par måneder igjen før han er tilbake.

- En spiller vi har stor tro på

Kleiva har vært i akademiet til Tromsø IL siden overgangen fra Kvaløya Sportsklubb i forkant av 2019-sesongen. Sportssjef Lars Petter Kræmer-Andressen er godt fornøyd med at unggutten nå har signert en treårskontrakt med klubben.

- Casper er en spiller vi har stor tro på, og har gitt et godt inntrykk de gangene har hospitert med A-laget. Dette er et første steg for Casper og vi håper og tror at han vil ta flere gode steg sammen med oss, forteller Kræmer-Andressen som viser til strategien klubben har ved signeringen av Kleiva.

- Akademiet e alltid det vi ser først til når vi snakker om spillerlogistikk, og vi skal utvikle våre egne. Casper er et godt eksempel på hvordan vi skal drive klubb. Jobben hans er langt fra over og vi skal sammen hjelpe han til å ta nye steg i fotballverdenen.

Annonse fra Eliteserien: